Om objektet

Välkommen till Brf Tallgläntan +55 boende nära Täby Centrum!

Välkommen till ett kvalitativt boende med lite mindre måsten. Ett perfekt boendeval för dig som kanske tröttnat på hus och trädgård men samtidigt inte vill lämna de fördelar som villalivet ger. Här bor du i moderna lägenheter med grönska utanför fönstret och faciliteter som gör det lätt att trivas.

Vi erbjuder nya bekväma hem om 2-4 rum och kök. Bostäderna kännetecknas bland annat av goda förvaringsmöjligheter och välplanerade kvadratmetrar. Alla bostäder (med ett undantag) får egen balkong eller uteplats och på den grönskande innergården kommer det finnas gemensamma ytor för umgänge. Bilen parkerar du tryggt i husets garage där du också hittar ditt lägenhetsförråd.

När familj och vänner kommer på besök står den möblerade övernattningslägenheten till ditt förfogande. Med plats för upp till fyra personer, eget badrum och ett mindre kök behöver ingen trängas. Den väl tilltagna gemensamhetslokalen med möjlighet till matlagning och umgänge förstärker det bekväma livet ytterligare. Perfekt för festliga tillfällen eller matlagningskvällar med dina vänner och bekanta. Dagen kan gärna avslutas med en stunds avkoppling i föreningens bastu/relax.

I Roslags Näsby bor du nära grönområden, kommunikationer och service. På gångavstånd ligger Täby centrum med sitt rika utbud av shopping, restauranger och service. Roslagsbanan tar dig enkelt och bekvämt in till Tekniska Högskolan där tunnelbanan ansluter vidare in till city, även bussar går från området till bland annat Danderyds sjukhus. I Täby finns ett rikt föreningsliv och du har aldrig långt till naturen och aktiviteter. Kommunen har flera golfbanor, sjöar och grönområden med motionsslingor. Under sommarhalvåret finns ett flertal badplatser väl värda ett besök och vintertid finns fina områden för längdskidor.

Visningar

Nästa visning: 11 december

Adress
Visningslägenheten på Kanalvägen 14 i Roslags-Näsby
Kommentar
Öppen visning - Välkommen!
När
18:00-18:30
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Maria Hägglund, Svensk Nyproduktion

Alla bilder

Kontakt

Maria Hägglund, Svensk Nyproduktion

Mäklare

Telefon: 08-120 165 49

Sara Edin, Peab

Kundansvarig

Telefon: 08-623 68 10

Dokument & länkar

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.