Om projektet

Välkommen till Brf Vulkanen

Brf Vulkanen erbjuder totalt 154 bostadsrättslägenheter fördelade på två huskroppar. Välj mellan välplanerade ettor till rymliga fyror för hela familjen. Det flesta lägenheterna får balkong, uteplats eller terrass. Mellan husen blir det en gemensam innergård och bilen parkerar du smidigt i husets garage.

Våra nya bostäder ligger centralt placerade i Kista med närhet till både shopping och kommunikationer. Här hittar du Kista galleria med sitt breda utbud av butiker, restauranger, bio och service. Samtidigt har du utmärkta kommunikationer i form av tunnelbanans blå linje som tar dig in till city på ca 20 minuter.

Säljpremiären är planerad till våren 2018.

Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid säljpremiären baseras på datumet för din intresseanmälan.

Hur går försäljningen till?

På säljpremiären kan du som vill köpa en lägenhet i Brf Vulkanen göra en köpanmälan. Köpanmälan består av ett formulär som är öppet under en begränsad tid, när köpanmälan stängts sammanställer vi en turordningslista utifrån det datum då vi tog emot din ursprungliga intresseanmälan till projektet. Därefter kontaktar mäklaren alla som gjort en köpanmälan enligt denna turordning. Du som inte gjort en intresseanmälan till projektet innan säljpremiären har fortfarande möjlighet att fylla i köpanmälan och köpa en bostad, men du får en placering längre ner i turordningen. Eventuellt kvarvarande bostäder säljs utifrån principen först till kvarn.

Välkommen med din intresseanmälan!

Visualiseringar

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Anna Risberg, Peab

Kundansvarig

Telefon: 08-623 68 55

Ramzi Hamam, Husman Hagberg

Mäklare

Telefon: 0737-21 60 22

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.