Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Täby, HägerneholmHägerneholm - Etapp 1

Inflyttningsklart
Tillträde:InflyttningsklartBostäder:13Upplåtelseform:ÄganderättByggnadstyp:Rad-/Kedje-/ParhusRum:4-5Boarea:104-121 kvm

Friköpta och inflyttningsklara kedjehus i Hägerneholm

Välkommen till familjevänliga Hägerneholm i Täby!

Våra husmodeller Siljan och Mälaren erbjuder 4 rum fördelade på ett eller två plan. Husmodellerna är välplanerade och arkitekterna har fokuserat på att skapa yteffektiva hem där varje kvadratmeter kommer till sin rätt. Tomten, med carport, är naturligtvis friköpt och här kan du enkelt njuta av lata sommardagar med nära och kära. Ett perfekt boende som passar både den lilla och stora familjen!

Siljan - hem med stora möjligheter, 110 kvm - endast fem hus kvar!
Med 4 rum på 110 kvm och en generös takterrass finns gott om ytor både inne och ute för er att umgås på. Väntar ni tillökning i familjen eller kanske vill ha ett extra gästrum finns även möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum på entréplan och då istället få lite mindre vardagsrum. Allt för att passa just era behov!

Mälaren - modernt och bekvämt på ett plan, 104 kvm - endast ett hus kvar!
I vår husmodell Mälaren bor du bekvämt med allting samlat på ett och samma plan. På de väldisponerade kvadratmetrarna ryms tre sovrum, kök, matplats och vardagsrum, tvättstuga, gästtoalett och ett rymligt wc/dusch-utrymme. Tack vare den genomtänkta planlösningen ligger de sociala ytorna i ena änden av huset och de privata rummen åt motsatt håll.

Småhus med intelligenta lösningar!
Våra småhus har ett intelligent system installerat. Det trådlösa systemet Fibaro ger dig möjlighet att bland annat styra husets belysning via en app från din mobil, surfplatta eller dator. På entréplan ingår funktionen "släck allt" där du med ett enkelt knapptryck släcker all din belysning på entréplan. Systemet har även tillvalsfunktioner som ger möjlighet att dimma belysningen och släcka all belysning även på det övre planet.

Fibaro är systemet där bara fantasin sätter gränser. Efter slutbesiktningen av ditt hus finns det möjlighet att köpa till ytterligare enheter som flera kända leverantörer erbjuder, du kan då själv programmera in lösningarna. Du kan exempelvis välja till automatisk belysning i hallen när du öppnar ytterdörren och mycket mer. Vill du använda ditt nya hem utan Fibaros lösningar går det självklart också bra.

Hägerneholm
Hägerneholm är ett växande område i Täby som när det står klart beräknas ha ca 1200 bostäder, både kedjehus/radhus och lägenheter. Peab Bostads område består av 42 st kedjehus. I Täby har man lika nära till city som naturen, i närheten finns bland annat fina grönområden, badplatser, småbåtshamnar och golfbanor. Med Roslagsbanan tar du dig enkelt in till city på endast 20 minuter och från Hägerneholm finns goda bussförbindelser till både Täby centrum och Mörby centrum.

Hägerneholmsparken är en grön oas på ca 13 hektar i området med lekparker, idrottsplan, aktivitetsytor och torg, alltihop inbäddat i grönskande träd och buskar. Under 2019 invigdes Hägernehomsskolan för elever i årskurs F-6. Intill skolan ligger även Hägerneholmshallen som är en fullstor idrottshall.

Välkommen till Hägerneholm!

Kontakta vår mäklare för mer information om våra bostäder. Joakim Öberg 0708-26 25 47 eller joakim.oberg@svenskfast.se

Kontaktpersoner
Joakim Öberg

Joakim ÖbergSvensk Fastighetsförmedling0708-26 25 47Kontakta mig via e-post

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt