Om objektet

Moderna kedjehus i växande Hägerneholm

Försäljning pågår, kontakta mäklaren för mer information och bokning av ditt nya hem. Inflyttning är möjlig redan nu i vår. Boka ditt nya hem idag!

Våra husmodeller Vänern, Sången, Siljan och Mälaren erbjuder 4-5 rum fördelade på ett eller två plan. Husmodellerna är välplanerade och arkitekterna har fokuserat på att skapa yteffektiva hem där varje kvadratmeter kommer till sin rätt. Kök och vardagsrum ligger i öppen eller delvis öppen lösning så att man enkelt kan umgås med varandra. Sovrummen ligger antingen på övre plan eller som i enplanshusen åtskilda från sällskapsytorna. Ett perfekt boende som passar både den lilla och stora famlijen!

Hägerneholm är ett växande område i Täby som när det står klart beräknas ha ca 1100 bostäder, både kedjehus/radhus och lägenheter, med olika aktörer. Peab Bostads område består av 42 st kedjehus. I Täby har man lika nära till city som naturen, i närheten finns bland annat fina grönområden, badplatser, småbåtshamnar och golfbanor. Med Roslagsbanan tar du dig enkelt in till city på endast 20 minuter och från Hägerneholm finns goda bussförbindelser till både Täby centrum och Mörby centrum.

Hägerneholmsparken är en grön oas på cirka 13 hektar i området och redan nu står flera delar klara i parken så som lekaparker, idrottsplan, aktivitetsytor och torg och i oktober 2016 planteras träden och buskarna. Fotbollsplan, skola och förskola påbörjas under 2017.

Husen i Hägerneholm säljs med totalentreprenad vilket innebär att du får ett pris där bygglovskostnader, schaktning, byggnation, anslutning till el och vatten, försäkringar och besiktning ingår. Dessutom vet du exakt vad slutsumman kommer att hamna på då våra hem säljs till ett fast pris, utan budgivning.

Alla bilder är exempel, med reservation för ändring.

Småhus med intelligenta lösningar!

Våra småhus har ett intelligent system installerat. Det trådlösa systemet Fibaro ger dig möjlighet att bland annat styra husets belysning via en app från din mobil, surfplatta eller dator.

På entréplan ingår funktionen "släck allt" där du med ett enkelt knapptryck släcker all din belysning på entréplan. Systemet har även tillvalsfunktioner som ger möjlighet att dimma belysningen och släcka all belysning även på det övre planet.

Fibaro är systemet där bara fantasin sätter gränser. Efter slutbesiktningen av ditt hus finns det möjlighet att köpa till ytterligare enheter som flera kända leverantörer erbjuder, du kan då själv programmera in lösningarna. Du kan exempelvis välja till automatisk belysning i hallen när du öppnar ytterdörren och mycket mer.

Vill du använda ditt nya hem utan Fibaros lösningar går det självklart också bra.

Alla bilder

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.