Om objektet

Friköpta och inflyttningsklara kedjehus i Hägerneholm

Försäljning pågår, kontakta mäklaren för mer information och ett besök i vårt fullutrustade visningshus. Inflyttningsklart - välj ditt nya hem idag!

Våra husmodeller Vänern, Siljan och Mälaren erbjuder 4-5 rum fördelade på ett eller två plan. Husmodellerna är välplanerade och arkitekterna har fokuserat på att skapa yteffektiva hem där varje kvadratmeter kommer till sin rätt. Tomten, med carport, är naturligtvis friköpt och här kan du enkelt njuta av lata sommardagar med nära och kära. Ett perfekt boende som passar både den lilla och stora famlijen!

Vänern - bo uppe, umgås nere, 121-130 kvm
På de 121 kvadratmetrarna ryms tre sovrum, två badrum, kök och vardagsrum. Lägg till en rejäl tvättstuga, klädkammare och ett allrum och du har alla tänkbara bekvämligheter för barnfamiljen. Den öppna planlösningen på entréplanet gör Vänern till ett hem dit man gärna bjuder hem sina vänner. I grundutförande ligger de tre sovrummen på övervåningen tillsammans med ett stort badrum, en klädkammare och ett allrum. Skulle familjen växa är det möjligt att sätta upp en vägg och förvandla allrummet till ytterligare ett sovrum. Och vill du ha lite extra svängrum? Välj ett av våra 7 hus som har en tillbyggnad om 9 kvm på entréplanet för att få större vardagsrum.

Siljan - hem med stora möjligheter, 110 kvm
Med 4 rum på 110 kvm och en generös takterrass finns gott om ytor både inne och ute för er att umgås på. Väntar ni tillökning i familjen eller kanske vill ha ett extra gästrum finns även möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum på entréplan och då istället få lite mindre vardagsrum. Allt för att passa just era behov!

Mälaren - modernt och bekvämt på ett plan, 104 kvm
I vår husmodell Mälaren bor du bekvämt med allting samlat på ett och samma plan. På de väldisponerade kvadratmetrarna ryms tre sovrum, kök, matplats och vardagsrum, tvättstuga, gästtoalett och ett rymligt wc/dusch-utrymme. Tack vare den genomtänkta planlösningen ligger de sociala ytorna i ena änden av huset och de privata rummen åt motsatt håll.

Läs mer om våra husmodeller och se planlösningar och inredning i informationsbroschyren längre ner på sidan.

Småhus med intelligenta lösningar!
Våra småhus har ett intelligent system installerat. Det trådlösa systemet Fibaro ger dig möjlighet att bland annat styra husets belysning via en app från din mobil, surfplatta eller dator. På entréplan ingår funktionen "släck allt" där du med ett enkelt knapptryck släcker all din belysning på entréplan. Systemet har även tillvalsfunktioner som ger möjlighet att dimma belysningen och släcka all belysning även på det övre planet.

Fibaro är systemet där bara fantasin sätter gränser. Efter slutbesiktningen av ditt hus finns det möjlighet att köpa till ytterligare enheter som flera kända leverantörer erbjuder, du kan då själv programmera in lösningarna. Du kan exempelvis välja till automatisk belysning i hallen när du öppnar ytterdörren och mycket mer. Vill du använda ditt nya hem utan Fibaros lösningar går det självklart också bra.

Hägerneholm
Hägerneholm är ett växande område i Täby som när det står klart beräknas ha ca 1100 bostäder, både kedjehus/radhus och lägenheter. Peab Bostads område består av 42 st kedjehus. I Täby har man lika nära till city som naturen, i närheten finns bland annat fina grönområden, badplatser, småbåtshamnar och golfbanor. Med Roslagsbanan tar du dig enkelt in till city på endast 20 minuter och från Hägerneholm finns goda bussförbindelser till både Täby centrum och Mörby centrum.

Hägerneholmsparken är en grön oas på ca 13 hektar i området med lekparker, idrottsplan, aktivitetsytor och torg, alltihop inbäddat i grönskande träd och buskar. Fotbollsplan, skola och förskola påbörjades under 2017.

Våra hus i Hägerneholm är inflyttningsklara!

Alla bilder är exempel, med reservation för ändring.

Välkommen till Hägerneholm!

Alla bilder

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.