Vänern framsida

Hägerneholm, Täby08 - Arningetorpsvägen 22

Såld
Tillträde:Hösten 2017Upplåtelseform:ÄganderättByggnadstyp:Rad-/Kedje-/ParhusRum:5Boyta:130 kvmTomtyta:299 kvmBilplats:Carport.Uppvärmning:Frånluftsvärmepump

Modernt kedjehus i växande Hägerneholm

Välkommen till ett nytt och modernt boende! I Etapp 1 planerar vi för 17 nya kedjehus i fyra olika husmodeller. Försäljning pågår!

Försäljning pågår, kontakta mäklaren för mer information och bokning av ditt nya hem.

Vår populära husmodell Vänern erbjuder 5 rum fördelade två plan. På de 121 kvadratmetrarna ryms 3-4 sovrum, två badrum och en öppen planlösning för kök och vardagsrum. Vill du ha lite extra svängrum kan du välja en tillbyggnad på 9 kvadratmeter för ett ännu större vardagsrum i vinkel.

Hägerneholm är ett växande område i Täby som när det står klart beräknas ha ca 1100 bostäder, både kedjehus/radhus och lägenheter, med olika aktörer. Peab Bostads område består av 42 st kedjehus. I Täby har man lika nära till city som naturen, i närheten finns bland annat fina grönområden, badplatser, småbåtshamnar och golfbanor. Med Roslagsbanan tar du dig enkelt in till city på endast 20 minuter och från Hägerneholm finns goda bussförbindelser till både Täby centrum och Mörby centrum.

Husen i Hägerneholm säljs med totalentreprenad vilket innebär att du får ett pris där bygglovskostnader, schaktning, byggnation, anslutning till el och vatten, försäkringar och besiktning ingår. Dessutom vet du exakt vad slutsumman kommer att hamna på då våra hem säljs till ett fast pris, utan budgivning.

Alla bilder är exempel, med reservation för ändring.