Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Siljan framsida

Hägerneholm, Täby07 - Arningetorpsvägen 24

Inflyttningsklart
Tillträde:Våren 2018Upplåtelseform:ÄganderättByggnadstyp:Rad-/Kedje-/ParhusRum:4Boyta:110 kvmTomtyta:308 kvmBilplats:Carport.Uppvärmning:Frånluftsvärmepump

Friköpta och inflyttningsklara kedjehus i Hägerneholm

Kedjehus Siljan - 4 rok, 110 kvm och en generös takterrass. Gott om ytor både inne och ute för er att umgås på, möjlighet till ett extra sovrum.

Försäljning pågår, kontakta mäklaren för mer information och priser.

Hus Siljan erbjuder stora möjligheter för dig och din familj att trivas. Med 4 rum på 110 kvm och en generös takterrass finns gott om ytor både inne och ute för er att umgås på. Kök och vardagsrum ligger i entréplan och på övre plan finns 3 sovrum. Möjlighet finns att skapa ytterligare ett sovrum på entréplan och då istället få ett lite mindre vardagsrum. Allt för att passa just era behov!

Hägerneholm är ett växande område i Täby som när det står klart beräknas ha ca 1100 bostäder, både kedjehus/radhus och lägenheter, med olika aktörer. Peab Bostads område består av 42 st kedjehus. I Täby har man lika nära till city som naturen, i närheten finns bland annat fina grönområden, badplatser, småbåtshamnar och golfbanor. Med Roslagsbanan tar du dig enkelt in till city på endast 20 minuter och från Hägerneholm finns goda bussförbindelser till både Täby centrum och Mörby centrum.

Husen i Hägerneholm säljs med totalentreprenad vilket innebär att du får ett pris där bygglovskostnader, schaktning, byggnation, anslutning till el och vatten, försäkringar och besiktning ingår. Dessutom vet du exakt vad slutsumman kommer att hamna på då våra hem säljs till ett fast pris, utan budgivning.

Alla bilder är exempel, med reservation för ändring.

Inredningsvalen i hus 7 är klara, se dokument Inredningsval längst ner på sidan och kontakta mäklaren för mer information