Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Mälaren framsida

Hägerneholm, Täby16 - Råstugevägen 4

Inflyttningsklart
Tillträde:Våren 2018Upplåtelseform:ÄganderättByggnadstyp:Rad-/Kedje-/ParhusRum:4Boyta:104 kvmTomtyta:300 kvmBilplats:Carport.Uppvärmning:Frånluftsvärmepump

Friköpta och inflyttningsklara kedjehus i Hägerneholm

Kedjehus Mälaren - allting samlat på ett och samma plan. Genomtänkt planlösning, 104 kvm fördelat på bl.a tre sovrum, kök, vardagsrum, tvättstuga m.m.

Försäljning pågår, kontakta mäklaren för mer information och priser.

I vår husmodell Mälaren bor du bekvämt med allting samlat på ett och samma plan. På de 104 väldisponerade kvadratmetrarna ryms tre sovrum, kök, matplats och vardagsrum, tvättstuga, gästtoalett och ett rymligt wc/duschutrymme. Och med en genomtänkt planlösning ligger de sociala ytorna och de privata rummen i motsatta ändar av huset.

Hägerneholm är ett växande område i Täby som när det står klart beräknas ha ca 1100 bostäder, både kedjehus/radhus och lägenheter, med olika aktörer. Peab Bostads område består av 42 st kedjehus. I Täby har man lika nära till city som naturen, i närheten finns bland annat fina grönområden, badplatser, småbåtshamnar och golfbanor. Med Roslagsbanan tar du dig enkelt in till city på endast 20 minuter och från Hägerneholm finns goda bussförbindelser till både Täby centrum och Mörby centrum.

Husen i Hägerneholm säljs med totalentreprenad vilket innebär att du får ett pris där bygglovskostnader, schaktning, byggnation, anslutning till el och vatten, försäkringar och besiktning ingår. Dessutom vet du exakt vad slutsumman kommer att hamna på då våra hem säljs till ett fast pris, utan budgivning.

Alla bilder är exempel, med reservation för ändring.

Inredningsvalen i hus 16 är klara, se dokument Inredningsval längst ner på sidan och kontakta mäklaren för mer information