Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Husmodell Vänern inspirationsbild

Täby, HägerneholmHägerneholm - etapp 2

Kommande
Säljstart:Våren 2020Tillträde:Prel. vintern 2021/2022Bostäder:10Upplåtelseform:ÄganderättByggnadstyp:Rad-/Kedje-/ParhusRum:4-5Boarea:121-126 kvmPris:5 775 000-6 295 000 kr

Fler kedjehus i familjevänliga Hägerneholm

Inom kort släpper vi vår andra etapp med familjevänliga kedjehus i två olika husmodeller.

Våra husmodeller Fryken och Vänern erbjuder upp till 5 rum fördelade på två plan. Husmodellerna är välplanerade och arkitekterna har fokuserat på att skapa yteffektiva hem där varje kvadratmeter kommer till sin rätt. Tomten, med carport, är naturligtvis friköpt och här kan du enkelt njuta av lata sommardagar med nära och kära. Ett perfekt boende som passar både den lilla och stora familjen!

Fryken - rymligt kedjehus med villakänsla
Inne i husmodellen Fryken möts du av öppna ytor, där du redan i hallen ges fri sikt genom nästan hela huset. På 126 kvm ryms tre sovrum, ett allrum, två wc/dusch, klädvård, klädkammare, kök och vardagsrum med generösa fönsterpartier mot husets uteplats. Flexibel planlösning med möjlighet till extra rum på övre plan.

Vänern - välplanerat med många rum
På 121 kvadratmetrar ryms tre sovrum, två wc/dusch, kök och vardagsrum. Lägg till en rejäl tvättstuga, klädkammare och ett allrum och du har alla tänkbara bekvämligheter för barnfamiljen. Den öppna planlösningen på entréplanet gör Vänern till ett hem dit man gärna bjuder hem sina vänner. Önskas ytterligare utrymme går det även att välja till en utbyggnad på ytterliggare 9 kvm för att på så sätt få ett större vardagsrum.
I grundutförande ligger de tre sovrummen på övervåningen tillsammans med ett stort wc/dusch, en klädkammare och ett allrum. Skulle familjen växa är det möjligt att sätta upp en vägg och förvandla allrummet till ytterligare ett sovrum.

Hägerneholm
Hägerneholm är ett växande område i Täby som när det står klart beräknas ha ca 1200 bostäder, både kedjehus/radhus och lägenheter. Den nya stadsdelen beräknas stå klar 2024.
I Täby har man lika nära till city som naturen, i närheten finns bland annat fina grönområden, badplatser, småbåtshamnar och golfbanor. Med Roslagsbanan tar du dig enkelt in till city på endast 20 minuter och från Hägerneholm finns goda bussförbindelser till både Täby centrum och Mörby centrum.

Hägerneholmsparken är en grön oas på ca 13 hektar i området med lekparker, idrottsplan, aktivitetsytor och torg, alltihop inbäddat i grönskande träd och buskar. Under 2019 invigdes Hägernehomsskolan för elever i årskurs F-6. Intill skolan ligger även Hägerneholmshallen som är en fullstor idrottshall.

Våra hus säljs med totalentreprenad vilket innebär att du får ett pris där bygglovskostnader, schaktning, byggnation, anslutning till el och vatten, och försäkringar ingår.

Hur går försäljningen till?
Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid säljpremiären baseras på datumet för din intresseanmälan.

På säljpremiären kan du som vill köpa en bostad göra en köpanmälan. Turordningslista baseras på det datum då vi tog emot din ursprungliga intresseanmälan till projektet. Du som inte gjort en intresseanmälan till projektet innan säljpremiären har fortfarande möjlighet att göra en köpanmälan och köpa en bostad, men du får en placering längre ner i turordningen. Eventuellt kvarvarande bostäder säljs utifrån principen först till kvarn.

Välkommen hem till Hägerneholm!