Om projektet

Kv Ferdinand - vardagslyx med storstadskänsla

Spånga är en populär närförort, här har du nära till allt. På riktigt. I Peabs kommande projekt Brf Ferdinand får du dessutom chans att bo i ett unikt formgivet hus med arkitektur i framkant. Arkitektbyrån Tengbom ligger bakom utformningen och har lagt ner mycket tid på att hitta hållbara och smarta lösningar i den inre och yttre miljön. Därför kan vi nu stolt presentera ett hus som har det mesta och som garanterat inte liknar något annat i Stockholm:

" ca 200 bostadsrätter, 1-4 rum och kök samt 10 spektakulära stadsradhus, 4-5 rum och kök.

" En stor, lugn och lummig innergård. Föreningens "gröna lunga" - en given samlingsplats med utrymme för både lek och gemensamma middagar.
" Grönt sedumtak med gräs och blommor.
" Stor Coop-butik i markplan.

Kvarteret består av ett hus format likt en kringla med flera bostadsvåningar och butik i markplan. Husets form - som lutar uppåt från fyra till åtta plan, lågt mot söder, sol och ljus, högt
mot norr - skapar en naturlig kvarterskänsla med en solbelyst, lugn och skyddad gård. Takets sedum bidrar till miljön och är vackra att titta på för de som har utsikt över kvarterets taklandskap.
Även innergården kommer formmässigt att sticka ut med generösa planteringar av prydnadsgräs, höga perenner och mindre träd som bildar en mjuk kontrast till husets mer rätlinjiga former.
Självfallet har vi tänkt på barnen, att det finns bra ytor för spring och fri lek, men gården rymmer också plats för rekreation och gemenskap. Allt för att föreningens medlemmar ska känna sig välkomna. En gård att leva i - inte bara titta på.

LJUST OCH FUNKTIONELLT
Lägenheterna kännetecknas av ljus och rymd. Smarta, effektiva kvadratmeter som utnyttjas maximalt. Flera är genomgående med dubbla balkonger/uteplatser där den större balkongen vetter mot innergården.
I Kv Ferdinand bor du i moderna och generösa lägenheter till en rimlig kostnad. Vardagslyx tillgänglig för många.
Men kanske att du drömmer om något annat, ett boendeliv med egen uteplats … Lugn, vi har något för dig också. Parallellt med bostadsrätterna bygger vi 10 tuffa stadsradhus med privat uteplats och egen entré från innergården. Både läget och touchen är urbant - som att bo på landet fast mitt i stan. Ett perfekt alternativ för dig som uppskattar "huslivet" men ändå vill tillhöra en större gemenskap. Från 102 till 126 kvm.

TA HISSEN NER TILL MATAFFÄREN
Väl på plats i Kv Ferdinand har du alla bekvämligheter inom räckhåll. Glömt att köpa mjölk till kaffet? Inga problem, bara att ta hissen ner till matbutiken Coop i markplan - smidigt eller hur?
Pendeltågstationen och Spånga centrum ligger endast 600 meter bort. Gym, apotek, vårdcentral, förskolor och gymnasium finns i närområdet.

BO DÄR DET HÄNDER
Spånga sjuder av liv. En stadsdel som tillsammans med Bromsten expanderar och hårdsatsar när det gäller kommunikationer, bostäder och förmågan att locka till sig arbetstillfällen och offensiva företag. Inte minst kommer planerna på ett helt nytt område med en stor grönskande park längs med Spångaån förändra stadsbilden. Ett spännande parklandskap som vid sidan av nya bostäder, kontor och kaféer gör omgivningarna än mer levande och attraktiva. En tunnel under järnvägen kommer att anläggas så att du lätt kan ta dig över till det nya området.

Visst låter det intressant? Missa inte chansen att anmäla dig till ditt framtida drömboende redan nu!

Välkommen till Kv Ferdinand - ett boende som inte liknar något annat.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Linda Halsius, Peab

Kundansvarig

Telefon: 08-623 68 34

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.