Om objektet

Ett stenkast från pendeltåg och shopping

Se bostäder, priser och lägenhetsväljare längre ner på sidan. Vänligen kontakta mäklaren för mer infomation och för att boka en lägenhet!

Vi bygger totalt 127 nya ljusa bostäder i en stadsdel under förvandling, välj mellan 1-4 rok om 35-94 kvm . Välkommen till Upplands Väsby!

Centrala Upplands Väsby genomgår nu en förvandling och omvandlas till en modern småstad med nya bostäder och ett nytt resecentrum. Här uppför vi totalt 127 lägenheter fördelat på två huskroppar. Här bor du ett stenkast till shopping och service i gallerian Väsby Centrum samtidigt som du bara har gångavstånd till resecentrum med pendeltåg och bussar. Du som hellre kör bil kommer snabbt ut på E4:an mot Stockholm city eller Arlanda.

I Upplands Väsby är det lätt att aktivera sig. Idrottsanläggningen Vilundaparken har ett brett utbud av aktiviteter. Här hittar du bland annat ishall, sporthall, gym och simhall med vattenland. Kommunen har även ett rikt naturliv och många smultronställen med grönområden, vandringsleder och sjöar.

Våra bostäder blir ljusa och välplanerade med varierande planlösningar. Lägenheterna får balkong och mellan husen finns en gemensam innergård.

Välkommen till Brf Messingsröret!

Alla bilder

Kontakt

Annika Walcott, Bjurfors

Mäklare

Telefon: 0732-67 67 13

Anna Risberg, Peab

Kundansvarig

Telefon: 08-623 68 55

Andra objekt