Om objektet

Ett stenkast från pendeltåg och shopping

VÄLKOMMEN PÅ SÄLJPREMIÄREN AV ETAPP 2 DEN 28 NOV
KL. 18-19 I VÄSBY NYA GYMNASIUM, LOVE ALMQVIST TORG 1, UPPLANDS VÄSBY. SE PRISLISTA OCH PLANLÖSNINGAR FÖR ETAPP 2 UNDER DOKUMENT OCH LÄNKAR
.

På säljpremiären kan du som vill köpa en lägenhet i etapp 2 göra en köpanmälan. Turordningslistan baseras utifrån det datum då vi tog emot din ursprungliga intresseanmälan till projektet. Du som inte gjort en intresseanmälan till projektet innan säljpremiären har fortfarande möjlighet att fylla i köpanmälan och köpa en bostad, men du får en placering längre ner i turordningen. Eventuellt kvarvarande bostäder säljs utifrån principen först till kvarn.

Se bostäder, priser och lägenhetsväljare längre ner på sidan. Vänligen kontakta mäklaren för mer infomation.Centrala Upplands Väsby genomgår nu en förvandling och omvandlas till en modern småstad med nya bostäder och ett nytt resecentrum. Här uppför vi totalt 127 lägenheter fördelat på två huskroppar. Här bor du ett stenkast till shopping och service i gallerian Väsby Centrum samtidigt som du bara har gångavstånd till resecentrum med pendeltåg och bussar. Du som hellre kör bil kommer snabbt ut på E4:an mot Stockholm city eller Arlanda.

I Upplands Väsby är det lätt att aktivera sig. Idrottsanläggningen Vilundaparken har ett brett utbud av aktiviteter. Här hittar du bland annat ishall, sporthall, gym och simhall med vattenland. Kommunen har även ett rikt naturliv och många smultronställen med grönområden, vandringsleder och sjöar.

Våra bostäder blir ljusa och välplanerade med varierande planlösningar. Lägenheterna får balkong och mellan husen finns en gemensam innergård.

Välkommen till Upplands Väsby och Brf Messingsröret!

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Annika Walcott, Bjurfors

Mäklare

Telefon: 0732-67 67 13

Anna Risberg, Peab

Kundansvarig

Telefon: 08-623 68 55

Andra objekt