Om objektet

Ett stenkast från pendeltåg och shopping

Tisdagen den 19 juni bjuder vi in till visning där vi håller en kortare rundvandring på byggarbetsplatsen, vi berättar mer om projektet, våra bostäder och hur det går till att köpa en bostad av oss. Vi har en Food Truck på plats som bjuder på god mat!

Varmt välkommen den 19 juni kl. 18.30-19.15 till Peabs visningsbod på Optimusvägen 4, Upplands Väsby. Rundvandringen börjar 18.45!


Centralt i Upplands Väsby uppför vi totalt 127 lägenheter fördelat på två huskroppar. Här bor du ett stenkast till shopping och service i gallerian Väsby Centrum samtidigt som du bara har gångavstånd till resecentrum med pendeltåg och bussar. Du som hellre kör bil kommer snabbt ut på E4:an mot Stockholm city eller Arlanda.

I Upplands Väsby är det lätt att aktivera sig. Idrottsanläggningen Vilundaparken har ett brett utbud av aktiviteter. Här hittar du bland annat ishall, sporthall, gym och simhall med vattenland. Kommunen har även ett rikt naturliv och många smultronställen med grönområden, vandringsleder och sjöar.

Våra bostäder blir ljusa och välplanerade med varierande planlösningar. Lägenheterna får balkong och mellan husen finns en gemensam innergård.

Välkommen till Upplands Väsby och Brf Messingsröret!

Se bostäder, priser och lägenhetsväljare längre ner på sidan.

Alla bilder

Kontakt

Annika Walcott, Bjurfors

Mäklare

Telefon: 0732-67 67 13

Anna Risberg, Peab

Kundansvarig

Telefon: 08-623 68 55

Dokument & länkar

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.