Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Nacka, KvarnholmenKvarnholmen

Kommande
Tillträde:Ej fastställtBostäder:1200Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:Flerbostadshus

Kvarnholmen - där city möter skärgård!

Här bygger vi nya hem för dig som vill ha ständig närhet till vatten och natur, utan att försaka stadspuls och kultur.

Kvarnholmen är en plats med en stark historia av industri och nyskapande. Under 1900-talet köpte KF upp området för att producera skorpor, pasta och mjöl. Här byggdes också de allra första funkishusen och Sveriges första radhusområde - en nyhet som uppmärksammades av arkitekter världen över.

Det Kvarnholmen som växer upp idag är inget undantag, och med ett nytänkande inom stadsplanering och respekt för befintliga historiska byggnader skapar vi en attraktiv och levande stadsdel med en helt egen identitet.

Den östra spetsen bjuder på lummiga strövområden, öppna gräsytor, boulebanor och lekplatser. Här kan du spatsera på strandpromenaden som sträcker sig runt hela ön.

På Kvarnholmen hittar du också det mesta du kan tänkas behöva i vardagen. I öns gamla Spisbrödsfabrik finns ett närcentrum med matbutik, vårdcentral, bageri och blomsterbutik. Kvarnholmen är helt enkelt en skön mix av bostäder, arbetsplatser, närservice, restauranger, skola, kultur och rekreation.


På den här sidan kan du anmäla ditt intresse för våra kommande bostäder på Kvarnholmen. Vi kommer att uppdatera dig med information så snart vi har något nytt på gång.

Vill du veta mer mer om våra kommande projekt på Kvarnholmen?
Se länkarna nedan:


Klicka här för att komma till Kvarnholmsterrassen.