Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Nacka, KvarnholmenKvarnholmsterrassen, Solvändan

Kommande
Säljstart:Preliminärt våren 2020Tillträde:Preliminärt 2023Bostäder:77Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-5Boarea:30-125 kvm

Hem med skärgårdskänsla!

Med ett centralt och södervänt läge på Kvarnholmen planerar vi nu för flera nya hem med utsikt mot Svindersviken. Härliga balkonger och takterrasser!

Kvarnholmen är halvön i Nacka kommun som erbjuder ett boende utöver det vanliga. Här bor du i grönskande omgivningar omgiven av vatten med Stockholms inlopp strax utanför dörren. I öns gamla Spisbrödsfabrik finns ett närcentrum med matbutik, vårdcentral, apotek, tandläkare, bageri och kemtvätt/skräddare. På Kvarnholmen finns även gym, kafeér, restauranger, skola och förskola. Bussen tar dig till Slussen på drygt en kvart och du kan också ta båten från öns norra kaj till Nybroplan.

På Kvarnholmens södra sida ligger Kvarnholmsterrassen, och här gör vi nu plats för flera nya bostadsrättslägenheter fördelade i fem huskroppar och två bostadsrättföreningar. Ett gårdshus, två lamellhus och två punkthus med gemensam innergård. Solvändan är den första etappen på Kvarnholmsterrassen och här planerar vi för 77 lägenheter om 1-5 rum och kök med säljpremiär under första kvartalet 2020.

Placeringen av husen på Kvarnholmsterrassen liknar en solfjäder där alla lägenheter får balkong, terrass eller uteplats, flera med utsikt mot naturen och Svindersvikens vatten. Garage finns i huset och busshållplats strax utanför dörren. Strax nedanför husen ligger barnens favorit, populära lekparken Lilla Kvarnholmen - ett Kvarnholmen i miniatyr med historisk förankring.

Hur går försäljningen till?På säljpremiären kan du som vill köpa en lägenhet i Solvändan göra en köpanmälan. Turordningslistan baseras utifrån det datum då vi tog emot din ursprungliga intresseanmälan till projektet. Du som inte gjort en intresseanmälan till projektet innan säljpremiären har fortfarande möjlighet att fylla i köpanmälan och köpa en bostad, men du får en placering längre ner i turordningen. Eventuellt kvarvarande bostäder säljs utifrån principen först till kvarn.

Välkommen till Solvändan på Kvarnholmsterrassen!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Nyheter

Kvarnholmens dag 24 augusti på vackra Kvarnholmen i Nacka

Lördag 24 augusti är det återigen dags för Kvarnholmens dag. Det blir en dag full av aktiviteter, musik, överraskningar, upptäckter, mat och dryck. Kom och fira med oss! ...

Kontaktpersoner

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt