Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Kvarnholmen, NackaF-1301 - Kvarnholmsvägen 102

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:BostadsrättVåning:3 / 5Rum:2Boarea:52 kvmBalkong:JaHiss:JaPris:3 475 000 krAvgift:3 545 krIngår i avgiften:Värme, vatten

Nästa visning:

Säljpremiär!

Läs mer

Rymlig tvåa med ett extra rum!

Ljus minitrea med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Rymlig balkong i sydvästläge.

Säljpremiär 8 november!


Söndagen den 8 november kl. 14.00 är det säljpremiär för vår första etapp bostäder i Solhatten. Redan nu finns lägenheterna under fliken "bostäder" med planlösningar och priser här på hemsidan så att du kan hitta din drömbostad inför säljpremiären. Under fliken "försäljningsmaterial" finns också mer utförlig information om köpprocessen.

Datum: Söndag 8 november
Plats: Peabs bobutik på Tre Kronors Väg 41 C, Kvarnholmen
Tid: Möten med mäklaren i bobutiken endast efter tidsbokning, kl. 14.00-16.00.
Boka din tid: Maria Hägglund, tel. 073-233 04 37, maria.hagglund@svensknyproduktion.se

Om du bara vill hämta försäljningsmaterial eller se platsen för ditt nya hem är du välkommen förbi, vi finns utanför bobutiken kl. 14.00-16.00.

Alla som bokar en privat visning får en voucher att handla för hos Robin Delselius Bageri. Din köpanmälan gör du på plats eller online här på hemsidan 8-16 november.

Vi erbjuder även visningar och digitala möten via telefon och videosamtal under hela v 46. Kontakta mäklaren för tidsbokning.

Kom ihåg att göra en intresseanmälan redan nu för att få förtur till lägenheterna vid säljpremiären.

Hem med skärgårdskänsla


Kvarnholmen är halvön i Nacka kommun som erbjuder ett boende utöver det vanliga. Här bor du i grönskande omgivningar omgiven av vatten med Stockholms inlopp strax utanför dörren. I öns gamla Spisbrödsfabrik finns ett närcentrum med matbutik, vårdcentral, apotek, tandläkare, bageri och kemtvätt/skräddare. På Kvarnholmen finns även gym, kafeér, restauranger, skola och förskola. Bussen tar dig till Slussen på drygt en kvart och du kan också ta båten från öns norra kaj till Nybroplan.

På Kvarnholmens södra sida ligger Kvarnholmsterrassen, och här gör vi nu plats för flera nya hem. Solhatten är den andra etappen på Kvarnholmsterrassen och här planerar vi för 66 lägenheter om 2-5 rum och kök. Här finns något för alla. För dig som köper första egna lägenheten, för dig som söker enkelheten med nyproducerat och för dig som kanske drömmer om en bostad med takterrass och sjöutsikt.

Placeringen av husen på Kvarnholmsterrassen liknar en solfjäder där alla lägenheter får balkong, terrass eller uteplats, flera med utsikt mot naturen och Svindersvikens vatten. Garage finns i huset och busshållplats planeras strax utanför dörren. Strax nedanför husen ligger också barnens favorit, populära lekparken Lilla Kvarnholmen - ett Kvarnholmen i miniatyr med historisk förankring.

Hur går försäljningen till?


Gör en intresseanmälan för bättre möjligheter vid säljpremiären. När det blir dags för säljpremiär kan du som vill köpa en lägenhet i Solhatten göra en köpanmälan. Turordningslistan baseras på det datum då vi tog emot din ursprungliga intresseanmälan till projektet. Du som inte gjort en intresseanmälan till projektet innan säljpremiären har fortfarande möjlighet att fylla i köpanmälan och köpa en bostad, men du får en placering längre ner i turordningen. Eventuellt kvarvarande bostäder säljs utifrån principen först till kvarn.

Välkommen till Solhatten på Kvarnholmsterrassen!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet