Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Nacka, KvarnholmenKvarnholmsterrassen, Solvändan

Kommande
Säljstart:Söndag 19 aprilTillträde:Prel. våren 2023Bostäder:77Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-5Boarea:30-125 kvm

Hem med skärgårdskänsla!

Med ett centralt och södervänt läge på Kvarnholmen planerar vi nu för flera nya hem med utsikt mot Svindersviken. Härliga balkonger och takterrasser!

Säljpremiär 19 april!


Söndagen den 19 april kl. 12.00 öppnar vi en digital köpanmälan på hemsidan för dig som vill boka en lägenhet i Solvändan. Välj mellan 1-5 rok, 30-125 kvm, i södervänt läge mot Svindersvikens vatten.

Nu finns alla Solvändans bostäder och priser tillgängliga här på hemsidan, du hittar dem genom att scrolla lite längre ner. Se också detaljerad information om vår säljpremiär och köpprocess under dokument och länkar.

Från och med den 19 april har du möjlighet att, efter tidsbokning, träffa våra mäklare för privat visning i bobutiken på Tre Kronors väg, Kvarnholmen. Boka din tid via mail till maria.hagglund@svensknyproduktion.se eller tel. 073-233 04 37. Du kan också komma förbi och bara hämta informationsmaterial kl. 12.00-16.00 och se platsen för ditt framtida hem.

Köpanmälan är öppen mellan den 19-27 april för att vi skall kunna erbjuda alla som vill ett privat möte. I och med att vi inte har möjlighet att bjuda på fika denna gång får alla som träffar våra mäklare i ett privat möte en voucher att handla för hos Robin Delselius Bageri.

Observera att du inte måste besöka oss för att ta del av all information om bostäderna och göra din köpanmälan. Du kan göra den själv här på vår hemsida 19-27 april. Våra mäklare finns också tillgängliga för alla typer av frågor via telefon och mail.

Priser från:
1 rok: 1 750 000 kr
2 rok: 2 330 000 kr
3 rok: 3 600 000 kr
4 rok: 4 300 000 kr
5 rok: 6 950 000 kr

Hem med skärgårdskänsla


Kvarnholmen är halvön i Nacka kommun som erbjuder ett boende utöver det vanliga. Här bor du i grönskande omgivningar omgiven av vatten med Stockholms inlopp strax utanför dörren. I öns gamla Spisbrödsfabrik finns ett närcentrum med matbutik, vårdcentral, apotek, tandläkare, bageri och kemtvätt/skräddare. På Kvarnholmen finns även gym, kafeér, restauranger, skola och förskola. Bussen tar dig till Slussen på drygt en kvart och du kan också ta båten från öns norra kaj till Nybroplan.

På Kvarnholmens södra sida ligger Kvarnholmsterrassen, och här gör vi nu plats för flera nya hem. Solvändan är den första etappen på Kvarnholmsterrassen och här planerar vi för 77 lägenheter om 1-5 rum och kök. Här finns något för alla. För dig som flyttar hemifrån, för dig som söker enkelheten med nyproducerat och för dig som kanske drömmer om en lägenhet med takterrass och sjöutsikt. Se alla planlösningar under dokument och länkar.

Placeringen av husen på Kvarnholmsterrassen liknar en solfjäder där alla lägenheter får balkong, terrass eller uteplats, flera med utsikt mot naturen och Svindersvikens vatten. Garage finns i huset och busshållplats planeras strax utanför dörren. Strax nedanför husen ligger också barnens favorit, populära lekparken Lilla Kvarnholmen - ett Kvarnholmen i miniatyr med historisk förankring.

Hur går försäljningen till?På säljpremiären kan du som vill köpa en lägenhet i Solvändan göra en köpanmälan. Turordningslistan baseras utifrån det datum då vi tog emot din ursprungliga intresseanmälan till projektet. Du som inte gjort en intresseanmälan till projektet innan säljpremiären har fortfarande möjlighet att fylla i köpanmälan och köpa en bostad, men du får en placering längre ner i turordningen. Eventuellt kvarvarande bostäder säljs utifrån principen först till kvarn.

Välkommen till Solvändan på Kvarnholmsterrassen!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet