Nu kan juridisk person köpa bostad av oss, ta kontakt med ansvarig mäklare! Läs mer här

Kvarnholmen, NackaB-1203 - Thunströms väg 12

Såld
Tillträde:Prel. från och med våren 2023Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:2 / 6Rum:3Boarea:71 kvmHiss:JaAvgift:5 585 krIngår i avgiften:Värme, Varmvatten, Kallvatten

Välplanerad trea med badrum och extra wc

Rymlig lägenhet med högt läge och bra förvaring. Balkong i nordvästläge.

Kvarnholmen är halvön i Nacka kommun som erbjuder ett boende utöver det vanliga. Här bor du i grönskande omgivningar omgiven av vatten med Stockholms inlopp strax utanför dörren. I öns gamla Spisbrödsfabrik finns ett närcentrum med matbutik, vårdcentral, apotek, tandläkare, bageri och kemtvätt/skräddare. På Kvarnholmen finns även gym, kafeér, restauranger, skola och förskola. Hösten 2021 öppnar också Ebba Brahe gymnasium. Bussen tar dig till Slussen på drygt en kvart och du kan också ta båten från öns norra kaj till Nybroplan.

Hitta hem på Kvarnholmen
På Kvarnholmens södra sida ligger Kvarnholmsterrassen, och här gör vi nu plats för flera nya hem. Solvändan är den första etappen på Kvarnholmsterrassen och här bygger vi 77 lägenheter om 1-5 rum och kök, 30-125 kvm. Här finns något för alla. För dig som flyttar hemifrån, för dig som söker enkelheten med nyproducerat och för dig som kanske drömmer om en lägenhet med takterrass och sjöutsikt.

Placeringen av husen på Kvarnholmsterrassen liknar en solfjäder där alla lägenheter får balkong, terrass eller uteplats, flera med utsikt mot naturen och Svindersvikens vatten. Garage finns i huset och busshållplats planeras strax utanför dörren. Strax nedanför husen ligger också barnens favorit, populära lekparken Lilla Kvarnholmen - ett Kvarnholmen i miniatyr med historisk förankring.

Välkommen till Solvändan på Kvarnholmsterrassen!

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet