Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Kvarnholmen, NackaC-1001 - Thunströms väg 16

Såld
Tillträde:Juli - september 2023Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:3Boarea:67 kvmUteplats:JaHiss:JaAvgift:4 090 krIngår i avgiften:Värme, vatten

Nästa visning:

Välkommen på visning - endast bokade möten, mäklaren kontaktar dig.

Läs mer

Väldisponerad trea med radhuskänsla

Rymlig trea med stora sociala ytor och utgång till uteplats om 30 kvm i västerläge. Två rymliga sovrum.

Försäljning pågår - kontakta mäklaren för privat visning i vår bobutik på Tre Kronors väg 41 C på Kvarnholmen. I Solvändan på vackra Kvarnholmen kan du välja mellan 1-5 rok om 30-125 kvm i natursköna omgivningar.

Alla bostäder och priser finns tillgängliga här på hemsidan, du hittar under fliken "bostäder".

Se filmen om Solvändan
Hem med skärgårdskänsla


Kvarnholmen är halvön i Nacka kommun som erbjuder ett boende utöver det vanliga. Här bor du i grönskande omgivningar omgiven av vatten med Stockholms inlopp strax utanför dörren. I öns gamla Spisbrödsfabrik finns ett närcentrum med matbutik, vårdcentral, apotek, tandläkare, bageri och kemtvätt/skräddare. På Kvarnholmen finns även gym, kafeér, restauranger, skola och förskola. Bussen tar dig till Slussen på drygt en kvart och du kan också ta båten från öns norra kaj till Nybroplan.

På Kvarnholmens södra sida ligger Kvarnholmsterrassen, och här gör vi nu plats för flera nya hem. Solvändan är den första etappen på Kvarnholmsterrassen och här planerar vi för 77 lägenheter om 1-5 rum och kök. Här finns något för alla. För dig som flyttar hemifrån, för dig som söker enkelheten med nyproducerat och för dig som kanske drömmer om en lägenhet med takterrass och sjöutsikt. Se alla planlösningar under dokument och länkar.

Placeringen av husen på Kvarnholmsterrassen liknar en solfjäder där alla lägenheter får balkong, terrass eller uteplats, flera med utsikt mot naturen och Svindersvikens vatten. Garage finns i huset och busshållplats planeras strax utanför dörren. Strax nedanför husen ligger också barnens favorit, populära lekparken Lilla Kvarnholmen - ett Kvarnholmen i miniatyr med historisk förankring.

Välkommen till Solvändan på Kvarnholmsterrassen!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet