Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Kvarnholmen, NackaC-1104 - Thunströms väg 16

Såld
Tillträde:Juli - september 2023Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 4Rum:5Boarea:112 kvmBalkong:JaHiss:JaAvgift:6 436 krIngår i avgiften:Värme, vatten

Den perfekta familjefemman

Perfekt planlösning med stora sociala ytor och frontläge mot vattnet.

Endast en lägenhet kvar till försäljning - lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig inom kort.

Kvarnholmen är halvön i Nacka kommun som erbjuder ett boende utöver det vanliga. Här bor du i grönskande omgivningar omgiven av vatten med Stockholms inlopp strax utanför dörren. I öns gamla Spisbrödsfabrik finns ett närcentrum med matbutik, vårdcentral, apotek, tandläkare, bageri och kemtvätt/skräddare. På Kvarnholmen finns även gym, kafeér, restauranger, skola och förskola. Hösten 2021 öppnar också Ebba Brahe gymnasium. Bussen tar dig till Slussen på drygt en kvart och du kan också ta båten från öns norra kaj till Nybroplan.

Hitta hem på Kvarnholmen
På Kvarnholmens södra sida ligger Kvarnholmsterrassen, och här gör vi nu plats för flera nya hem. Solvändan är den första etappen på Kvarnholmsterrassen och här bygger vi 77 lägenheter om 1-5 rum och kök, 30-125 kvm. Här finns något för alla. För dig som flyttar hemifrån, för dig som söker enkelheten med nyproducerat och för dig som kanske drömmer om en lägenhet med takterrass och sjöutsikt.

Placeringen av husen på Kvarnholmsterrassen liknar en solfjäder där alla lägenheter får balkong, terrass eller uteplats, flera med utsikt mot naturen och Svindersvikens vatten. Garage finns i huset och busshållplats planeras strax utanför dörren. Strax nedanför husen ligger också barnens favorit, populära lekparken Lilla Kvarnholmen - ett Kvarnholmen i miniatyr med historisk förankring.

Välkommen till Solvändan på Kvarnholmsterrassen!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet