Illustrationsbild kök inrediningskoncept Solid, med reservation för ändringar

Rudboda, Lidingö2-1001 - Lojovägen 82

Såld
Tillträde:Från mars 2024Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:3Boarea:68 kvmHiss:JaAvgift:4 891 krIngår i avgiften:Värme, Varmvatten, Kallvatten

Nästa visning:

Visning i Peabs visningslägenhet.

Läs mer

Nya hem i trivsamma Rudboda

Nu har de första grannarna flyttat in! Nya moderna bostadsrätter i familjevänliga Rudboda, ett lugnt och trevligt område med närhet till både vatten, båtklubb, naturupplevelser, matbutik och bekvämligheter. Den perfekta platsen för dig som vill bo nära det mesta. En rymlig balkong, uteplats eller terrass hör till varje lägenhet. Missa inte den sista 4:an och 5:an, välkommen till vår visningslägenhet!

Familjevänliga kvarter
Lojobacken ligger i det lugna och familjevänliga området Rudboda på Lidingö. Här planeras ett nytt och bekvämt boende med direkt närhet till fina naturområden, kommunikationer, skolor och förskolor.

Välplanerade bostäder
I Brf Lojobacken planerar vi för totalt 108 bostadsrättslägenheter, fördelat i fem huskroppar. Här kan du välja mellan allt från en kvadratsmart etta med sovloft till en rymlig femma med terrass för hela familjen. Många av lägenheterna får flexibla planlösningar som ger dig möjligheten att välja mellan en större trea eller en mindre men yteffektiv fyra. Det blir sociala och öppna planlösningar mellan kök och vardagsrum, helkaklade badrum med integrerad och kombinerad tvättmaskin/torktumlare, allt för att underlätta din vardag. Balkong, uteplats eller terrass hör till varje lägenhet och bilen parkerar du smidigt i husets garage.

Sköna omgivningar
I Rudboda är det alltid nära till gröna omgivningar och här är det lätt att aktivera sig. Gångavstånd till vidsträckta grönområden och badplatser. På populära Bosön finns bland annat båtklubb, idrottsanläggning, flera badplatser och motionsspår.

Skola, service och kommunikationer
Det finns ett flertal skolor och förskolor på Lidingö. I Rudbodaskolan finns både förskola och grundskola med förskoleklass upp till årskurs 6.
Promenadavstånd till Rudboda Torg, här finns en ICA-butik och bussar som tar dig vidare till Ropstens tunnelbana på ca 20 min.

Svanenmärkt för miljön
Våra bostäder i Lojobacken kommer att byggas enligt riktlinjerna för miljöcertifieringen Svanen, vilket innebär både en sund inomhusmiljö och en begränsad påverkan på miljön.

Välkommen hem till Lojobacken!

Det ska vara lätt att leva hållbart

I den här bostaden bor du hållbart på ett enkelt sätt - den är skapad för att vara bra både för miljön och för dig som ska bo i den. 

 

I din bostad:

  • Svanenmärkta bostäder
  • Kärl för källsortering 
  • Miljömärkt el 
  • Vi bygger med material av hög kvalité som håller över tiden
  • Energibesparande produkter som vitvaror, fönster och snålspolande blandare

I din förening: 

  • Cykelsverkstad för eget bruk så att du kan hålla din cykel i trim 
  • Miljörum
  • Laddplats för elbil
  • Solceller på taket
  • Odlingslådor på gården
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte