Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Illustrationsbild kök med inrredningskoncept Kontrast (med reservation för än...

Rudboda, Lidingö2-1104 -

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:4Boarea:92 kvmAvgift:5 154 kr

Nya hem i trivsamma Rudboda

I familjevänliga kvarter på Lidingö, nära grönområden och skolor, gör vi nu plats för nya moderna bostadsrätter.

Familjevänliga kvarter
Lojobacken ligger i det lugna och familjevänliga området Rudboda på Lidingö. Här planeras ett nytt och bekvämt boende med direkt närhet till fina naturområden, kommunikationer, skolor och förskolor.

Välplanerade bostäder
I Brf Lojobacken planerar vi för totalt 108 bostadsrättslägenheter, fördelat i fem huskroppar. Här kan du välja mellan allt från en kvadratsmart etta med sovloft till en rymlig femma med terrass för hela familjen. Många av lägenheterna får flexibla planlösningar som ger dig möjligheten att välja mellan en större trea eller en mindre men yteffektiv fyra. Det blir sociala och öppna planlösningar mellan kök och vardagsrum, helkaklade badrum med integrerad och kombinerad tvättmaskin/torktumlare, allt för att underlätta din vardag. Balkong, uteplats eller terrass hör till varje lägenhet och bilen parkerar du smidigt i husets garage.

Sköna omgivningar
I Rudboda är det alltid nära till gröna omgivningar och här är det lätt att aktivera sig. Gångavstånd till vidsträckta grönområden och badplatser. På populära Bosön finns bland annat båtklubb, idrottsanläggning, flera badplatser och motionsspår.

Skola, service och kommunikationer
Det finns ett flertal skolor och förskolor på Lidingö. I Rudbodaskolan finns både förskola och grundskola med förskoleklass upp till årskurs 6.
Promenadavstånd till Rudboda Torg, här finns en ICA-butik och bussar som tar dig vidare till Ropstens tunnelbana på ca 20 min.

Svanenmärkt för miljön
Våra bostäder i Lojobacken kommer att byggas enligt riktlinjerna för miljöcertifieringen Svanen, vilket innebär både en sund inomhusmiljö och en begränsad påverkan på miljön.

Välkommen hem till Lojobacken!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Kontaktpersoner
Jonas Gadelius

Jonas GadeliusGadelius Fastighetsbyrå08-665 36 10Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?