Om projektet

Nya Bro - En naturnära familjeidyll

Inom kort startar vi försäljningen av Nya Bro - etapp 4.

Klicka här för att läsa mer och göra en intresseanmälan

Längtar du efter ett behagligare levnadstempo? Vill du se barnen växa upp i ett tryggt område omgivna av skog och sjö? Då är Nya Bro något för er. Här bor du naturnära samtidigt som du befinner dig på pendelavstånd från Stockholm. Med Mälaren runt husknuten är det nära till sommarsegling och svalkande dopp. Den vackra naturen lockar även till härliga utflykter och avkoppling för stora som små. Välkomna till Nya Bro - här är det lätt att trivas.

Nya Bro är ett expansivt område med framtiden för sig. Beläget mellan skog och sjö och med Mälarens och Lejondalssjöns kluckande vatten runt husknuten växer detta trivsamma område fram. Här kan barnen leka fritt och umgås i naturen. Allt medan du påtar i trädgården eller strosar längs kvarteret till det lokala bageriet. Här byggs generösa hem med gott om yta för dig och din familj.

I Nya Bro får du även goda kommunikationer till staden och världen. Den som vill avstå bilen når smidigt Stockholms central på 25-30 min med pendeltåget. Kvartstrafik från Kungsängens centrum och halvtimmes trafik från Bro tar dig enkelt till stadens puls. Direktbussr till Kista underlättar ytterligare för den som arbetspendlar. Den som ska ut i världen gynnas även av närheten till Arlanda flygplats. I närområdet finns förskola och skola på gångavstånd.

Husen i Nya Bro säljs med totalentreprenad vilket innebär att du får ett pris där bygglovskostnader, schaktning, byggnation, anslutning till el och vatten, försäkringar och besiktning ingår. Dessutom vet du exakt vad slutsumman kommer att hamna på då våra hem säljs till et fast pris, utan budgivning.

Välkommen till ditt nya hem i en expansiv kommun med alla möjligheter!

Kontakta mäklaren för mer information

Bostäder och priser

Nr. Status Tomtarea Rum Boyta
7 Såld 416 kvm 5 rok 121 kvm
4 Såld 416 kvm 5 rok 121 kvm
2 Såld 416 kvm 5 rok 121 kvm
9 Såld 465 kvm 5 rok 121 kvm
8 Såld 416 kvm 5 rok 121 kvm
6 Såld 484 kvm 5 rok 121 kvm
5 Såld 484 kvm 5 rok 121 kvm
3 Såld 416 kvm 5 rok 121 kvm
1 Såld 659 kvm 5 rok 121 kvm
Läs mer

Läget

Nya Bro ligger omgiven av inte mindre än 13 mil Mälarstrand, ett 50-tal skärgårdsöar samt nio naturreservat med över 230 fågelarter. Gnistrande vinterpromenader, kittlande sommarsegling och svalkande bad i Mälarens vatten hör till vardagen här. Samtidigt som det är nära till alla bekvämligheter i såväl Kungsängen som Bro. För barnen finns både simhall med äventyrsbad, bibliotek, kulturskola samt ett flertal ridskolor. Här hittar även golfaren sitt egna lilla paradis. I närområdet finns inte mindre än tre högklassiga golfbanor. Välj mellan Bro-Bålsta Golfklubb, Bro Hof Golf samt Kungsängen Golf Club. Under 2016 flyttar även Täby Galopp till Bro Park.

Alla bilder

Kontakt

Angelica Molander, Peab

Kundansvarig

Telefon: 08-623 68 73

Andra intressanta projekt