Om objektet

Etapp 4 i Nya Bro med efterlängtade husmodellen Villan

Se lediga hus, priser, planlösningar, informationsbroschyr och solstudie längre ner på sidan.

I vår fjärde etapp planerar vi för 10 hus i två olika husmodeller med varierande tomtstorlekar. Vi bygger 5 kedjehus av modellen Vänern och 5 villor av modellen Villan.

Längtar du efter ett behagligare levnadstempo? Vill du se barnen växa upp i ett tryggt område omgivna av skog och sjö? Då är Nya Bro något för er. Här bor du naturnära samtidigt som du befinner dig på pendelavstånd från Stockholm. Med Mälaren runt husknuten är det nära till sommarsegling och svalkande dopp. Den vackra naturen lockar även till härliga utflykter och avkoppling för stora som små. Välkomna till Nya Bro - här är det lätt att trivas.

Nya Bro är ett expansivt område med framtiden för sig. Beläget mellan skog och sjö och med Mälarens och Lejondalssjöns kluckande vatten runt husknuten växer detta trivsamma område fram. Här kan barnen leka fritt och umgås i naturen. Allt medan du påtar i trädgården eller strosar längs kvarteret till det lokala bageriet. Här byggs generösa hem med gott om yta för dig och din familj.

I Nya Bro får du även goda kommunikationer till staden och världen. Den som vill avstå bilen når smidigt Stockholms central på 25-30 min med pendeltåget. Kvartstrafik från Kungsängens centrum och halvtimmes trafik från Bro tar dig enkelt till stadens puls. Direktbussr till Kista underlättar ytterligare för den som arbetspendlar. Den som ska ut i världen gynnas även av närheten till Arlanda flygplats. I närområdet finns förskola och skola på gångavstånd.

Husen i Nya Bro säljs med totalentreprenad vilket innebär att du får ett pris där bygglovskostnader, schaktning, byggnation, anslutning till el och vatten, försäkringar och besiktning ingår. Dessutom vet du exakt vad slutsumman kommer att hamna på då våra hem säljs till et fast pris, utan budgivning.

Välkommen hem!

Visningar

Nästa visning: 15 april

Adress
Föranmälan krävs. För information och anmälan kontakta Nina Strange 0704-38 27 89 eller Helena Wright 0704-38 26 66 - kungsangen@husmanhagberg.se
Kommentar
Visning i husmodellen Villan
När
12:00-13:00
Anmälan krävs
Ja
Kontaktperson
Nina Strange

Kommande visningar

  • 20 maj, Kl. 13:00-14:30 - Anmälan krävs

Alla bilder

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.