Om objektet

Etapp 4 i Nya Bro med efterlängtade husmodellen Villan

Se lediga hus, priser, planlösningar, informationsbroschyr och solstudie längre ner på sidan.

I vår fjärde etapp har vi påbörjat 10 hus i två olika husmodeller med varierande tomtstorlekar. Vi bygger 5 kedjehus av modellen Vänern och 5 villor av modellen Villan. Husen ingår i Peabs koncept för småhus, vilket bland annat innebär att du får en hög grundstandard och många kostnadsfria tillval.

Vänern - bo uppe, umgås nere, 121 kvm

På de 121 kvadratmetrarna ryms tre sovrum, två badrum, kök och vardagsrum. Lägg till en rejäl tvättstuga, klädkammare och ett allrum och du har alla tänkbara bekvämligheter för barnfamiljen. Den öppna planlösningen på entréplanet gör Vänern till ett hem dit man gärna bjuder hem sina vänner. I grundutförande ligger de tre sovrummen på övervåningen tillsammans med ett stort badrum, en klädkammare och ett allrum. Skulle familjen växa är det möjligt att sätta upp en vägg och förvandla allrummet till ytterligare ett sovrum.

Villan - vardagslyx för hela familjen, 156 kvm

Denna generösa tvåplansvilla om 156 kvm rymmer hela fem sovrum, badrum, WC, vardagsrum samt ett stort kök. Separat tvättrum på entréplan samt väl tilltagna förvaringsutrymmen gör vardagslivet lätt och smidigt. Carporten håller bilen startklar året om och utomhusförrådet kommer med gott om plats till barnens leksaker. Husmodellen Villan är ett generöst hem med utrymme för hela familjen - gjort för att leva och växa i.

Naturnära och rogivande omgivningar

Längtar du efter ett behagligare levnadstempo? Vill du se barnen växa upp i ett tryggt område omgivna av skog och sjö? Då är Nya Bro något för er. Här bor du naturnära samtidigt som du befinner dig på pendelavstånd från Stockholm. Med Mälaren runt husknuten är det nära till sommarsegling och svalkande dopp. Den vackra naturen lockar även till härliga utflykter och avkoppling för stora som små.

Välkommen till Nya Bro - här är det lätt att trivas.

Nya Bro är ett expansivt område med framtiden för sig. Beläget mellan skog och sjö och med Mälarens och Lejondalssjöns kluckande vatten runt husknuten växer detta trivsamma område fram. Här kan barnen leka fritt och umgås i naturen. Allt medan du påtar i trädgården eller strosar längs kvarteret till det lokala bageriet. Här byggs generösa hem med gott om yta för dig och din familj.

I Nya Bro får du även goda kommunikationer till staden och världen. Den som vill avstå bilen når smidigt Stockholms central på 25-30 min med pendeltåget. Kvartstrafik från Kungsängens centrum och halvtimmes trafik från Bro tar dig enkelt till stadens puls. Direktbussar till Kista underlättar ytterligare för den som arbetspendlar. Den som ska ut i världen gynnas även av närheten till Arlanda flygplats. I närområdet finns förskola och skola på gångavstånd.

Husen i Nya Bro säljs med totalentreprenad vilket innebär att du får ett pris där bygglovskostnader, schaktning, byggnation, anslutning till el och vatten, försäkringar och besiktning ingår.

Välkommen hem!

Alla bilder

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.