Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Husmodell Villan inspirationsbild

Upplands-Bro, Nya BroNya Bro - Etapp 5

Försäljning pågår
Tillträde:Prel. vinter 2021/2022Bostäder:10Upplåtelseform:ÄganderättByggnadstyp:Rad-/Kedje-/ParhusRum:4-5Boarea:121-157 kvmPris:4 435 000-5 850 000 kr

Familjevänligt i populära Nya Bro

I familjevänliga Nya Bro gör vi nu plats för flera nya hus.

Kedjehus Vänern - bo uppe, umgås nere
På 121 kvadratmetrar ryms tre sovrum, två wc/dusch, kök och vardagsrum. Lägg till en rejäl tvättstuga, klädkammare och ett allrum och du har alla tänkbara bekvämligheter för barnfamiljen. Den öppna planlösningen på entréplanet gör Vänern till ett hem dit man gärna bjuder hem sina vänner.
I grundutförande ligger de tre sovrummen på övervåningen tillsammans med ett stort badrum, en klädkammare och ett allrum. Skulle familjen växa är det möjligt att sätta upp en vägg och förvandla allrummet till ytterligare ett sovrum.

Villan - utrymme för hela familjen
Denna generösa tvåplansvilla på 157 kvadratmeter rymmer fyra sovrum, två wc/dusch, vardagsrum samt ett stort kök. Separat tvättrum på entréplan och gott om förvaringsutrymmen. På övre plan erbjuder vi som tillval möjlighet att välja ett femte sovrum istället för allrum. Husets generösa kvadratmetrar skapar gott om trivsamma ytor för hela familjen och den öppna planlösningen skapar en given plats för umgänge.

Naturnära och rogivande omgivningar
Längtar du efter ett behagligare levnadstempo? Vill du se barnen växa upp i ett tryggt område omgivna av skog och sjö? Då är Nya Bro något för er. Här bor du naturnära samtidigt som du befinner dig på pendelavstånd från Stockholm. Med Mälaren runt husknuten är det nära till sommarsegling och svalkande dopp. Den vackra naturen lockar även till härliga utflykter och avkoppling för stora som små.

Expansivt område mellan skog och sjö
Nya Bro är ett expansivt område med framtiden för sig. Beläget mellan skog och sjö och med Mälarens och Lejondalssjöns kluckande vatten runt husknuten växer detta trivsamma område fram. Här kan barnen leka fritt och umgås i naturen. Allt medan du påtar i trädgården eller strosar längs kvarteret till det lokala bageriet. Här byggs generösa hem med gott om yta för dig och din familj.

I Nya Bro får du även goda kommunikationer till staden och världen. Den som vill avstå bilen når smidigt Stockholms central på 25-30 min med pendeltåget. Kvartstrafik från Kungsängens centrum och halvtimmes trafik från Bro tar dig enkelt till stadens puls. Direktbussar till Kista underlättar ytterligare för den som arbetspendlar. Den som ska ut i världen gynnas även av närheten till Arlanda flygplats. I närområdet finns förskola och skola på gångavstånd.

Totalentreprenad
Husen i Nya Bro säljs med totalentreprenad vilket innebär att du får ett pris där bygglovskostnader, schaktning, byggnation, anslutning till el och vatten och försäkringar ingår.