Husmodell Villan inspirationsbild

Nya Bro, Upplands-Bro10 - Begoniaslingan 15

Såld
Tillträde:Prel. vinter 2021Upplåtelseform:ÄganderättByggnadstyp:VillorRum:6Boarea:157 kvmTomtyta:1026 kvm

Familjevänligt i Nya Bro

Rymlig villa med utrymme för hela familjen!

Denna generösa tvåplansvilla på 157 kvadratmeter rymmer fyra sovrum, två wc/dusch, vardagsrum samt ett stort kök. Separat tvättrum på entréplan och gott om förvaringsutrymmen. På övre plan erbjuder vi som tillval möjlighet att välja ett femte sovrum istället för allrum. Husets generösa kvadratmetrar skapar gott om trivsamma ytor för hela familjen och den öppna planlösningen skapar en given plats för umgänge.

Naturnära och rogivande omgivningar
Längtar du efter ett behagligare levnadstempo? Vill du se barnen växa upp i ett tryggt område omgivna av skog och sjö? Då är Nya Bro något för er. Här bor du naturnära samtidigt som du befinner dig på pendelavstånd från Stockholm. Med Mälaren runt husknuten är det nära till sommarsegling och svalkande dopp. Den vackra naturen lockar även till härliga utflykter och avkoppling för stora som små.

Expansivt område mellan skog och sjö
Nya Bro är ett expansivt område med framtiden för sig. Beläget mellan skog och sjö och med Mälarens och Lejondalssjöns kluckande vatten runt husknuten växer detta trivsamma område fram. Här kan barnen leka fritt och umgås i naturen. Allt medan du påtar i trädgården eller strosar längs kvarteret till det lokala bageriet. Här byggs generösa hem med gott om yta för dig och din familj.

I Nya Bro får du även goda kommunikationer till staden och världen. Den som vill avstå bilen når smidigt Stockholms central på 25-30 min med pendeltåget. Kvartstrafik från Kungsängens centrum och halvtimmes trafik från Bro tar dig enkelt till stadens puls. Direktbussar till Kista underlättar ytterligare för den som arbetspendlar. Den som ska ut i världen gynnas även av närheten till Arlanda flygplats. I närområdet finns förskola och skola på gångavstånd.

Totalentreprenad
Husen i Nya Bro säljs med totalentreprenad vilket innebär att du får ett pris där bygglovskostnader, schaktning, byggnation, anslutning till el och vatten och försäkringar ingår.
Hur går försäljningen till?
Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid säljpremiären baseras på datumet för din intresseanmälan.

På säljpremiären kan du som vill köpa en bostad göra en köpanmälan. Turordningslista baseras på det datum då vi tog emot din ursprungliga intresseanmälan till projektet. Du som inte gjort en intresseanmälan till projektet innan säljpremiären har fortfarande möjlighet att göra en köpanmälan och köpa en bostad, men du får en placering längre ner i turordningen. Eventuellt kvarvarande bostäder säljs utifrån principen först till kvarn.