Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Flygfoto

Solna, SolnaNya Råsunda

Försäljning pågår
Säljstart:Försäljning pågårTillträde:Ej fastställtBostäder:700Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-5

Välkommen till Nya Råsunda, Solna

Bo på klassisk mark i fantastiska Nya Råsunda. En stadsnära oas för dig som älskar Solna.

Vill du bo på historisk mark med gångavstånd till aktiviteter, service och shopping? Nu bygger vi ca 700 bostäder i Nya Råsunda. Här bor du i moderna kvarter med närhet till allt som behövs för en smidig vardag och avkopplande helg. Ett perfekt boendeval för dig som vill flytta närmare.

Bostäderna kommer i varierande storlekar, alla med spännande och funktionell utformning och design. Husens våningshöjd varierar upp till max nio våningar och mellan husen går det förlängda parkstråket, som ansluter till det flertal mindre gårdar som präglar stadsdelen.

Här bor du i moderna hem nära kommunikationer, Solna Centrum, Arenastaden med Mall of Scandinavia och Friends Arena såsom skolor och service med mera.

På den här sidan kan du anmäla ditt intresse för kommande etapper i Nya Råsunda som ännu inte ligger ute till försäljning.

Har du frågor gällande våra pågående bostäder i Brf Derbyt vänligen kontakta Svensk Fastighetsförmedling, Jonas Franzen 070-254 85 48 eller Johanna Ekberg 070-814 16 20

Kontaktpersoner
Dokument & Länkar

Solna stad

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?