Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Flygfoto

Solna, SolnaNya Råsunda

Försäljning pågår
Säljstart:Försäljning pågårTillträde:Ej fastställtBostäder:700Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-5

Välkommen till Nya Råsunda, Solna

Bo på klassisk mark i fantastiska Nya Råsunda. En stadsnära oas för dig som älskar Solna.

Försäljning av vår första förening Brf Derbyt pågår.

Klicka här för att komma till Brf Derbyts hemsida

Vill du bo på historisk mark med gångavstånd till aktiviteter, service och shopping? Nu bygger vi ca 700 bostäder i Nya Råsunda. Här bor du i moderna kvarter med närhet till allt som behövs för en smidig vardag och avkopplande helg. Ett perfekt boendeval för dig som vill flytta närmare.

Bostäderna kommer i varierande storlekar, alla med spännande och funktionell utformning och design. Husens våningshöjd varierar upp till max nio våningar och mellan husen går det förlängda parkstråket, som ansluter till det flertal mindre gårdar som präglar stadsdelen.

Här bor du i nya moderna hem nära kommunikationer, Solna Centrum, Arenastaden, underbara Skytteholmsparken samt service såsom skolor, apotek, vårdinrättningar m.m.

"Hur skulle det kännas att bo här?" är en fråga som många ställer sig inför ett bostadsköp. För säljpremiären av Nya Råsunda har vi skapat en tjänst som ger ett annorlunda svar på frågan. På Pendelpoddar.se kan pendlare matcha sin resa med podcasts av samma längd för att uppleva svaret. Prova du med!

Kontaktpersoner

Linda HalsiusPeab08-623 68 34Kontakta mig via e-post

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt