Planlösning

Råsunda, SolnaM1503 - Garvis Carlssons Gata 4

Till salu
Upplåtelseform:ÄganderättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:3Boarea:81 kvmPris:6 400 000 kr

Inflyttningsklara ägarlägenheter i hjärtat av Solna

Välkommen till Pokalen, ett nytt och modernt boende i Nya Råsunda!

Centralt placerat och på historisk mark växer Nya Råsunda fram, där Sveriges nationalarena en gång stod. Området i Solna kommun som har nära till allt, på riktigt. Nya Råsunda ligger i hjärtat av Solna med närhet till kommunikationer, naturområden och shopping.
Här blandas småstadskänsla med närhet till stadslivets puls. Ett perfekt val för dig som vill bo närmast stan, men inte mitt i smeten. Nya Råsunda är en ny stadsdel som byggs på anrik mark med rik historia.

Nya Råsunda - platsen som har nära till allt
Nya Råsunda ligger i hjärtat av Solna med närhet till utmärkta kommunikationer i form av både tunnelbana, tvärbana och bussar. Dessutom cykelavstånd in till city. När shopping eller nöjen lockar har du alltid nära till både konserter, matcher och bioupplevelser. Både Arenastaden med Mall of Scandinavia, Friends Arena och city ligger en kort bit bort.
För träning eller sköna promenader ligger grönområden som Hagaparken och Brunnsviken bara några minuter bort.

Lägenheterna
Våra lägenheter kännetecknas av öppna lösningar mellan kök och vardagsrum som bjuder in till umgänge. De flesta lägenheter får balkong eller uteplats.

Ägarlägenhet
Bostäderna säljs som ägarlägenheter, vilket innebär ett ökat självbestämmande eftersom du själv äger lägenheten. Du disponerar fullständigt över lägenheten och kan hyra ut den på obestämd tid, pantsätta, belåna och sälja den.
När du köper en ägarlägenhet köper du en del av fastigheten och blir lagfaren ägare av bostaden. Du betalar endast för bostadens värde, precis som när du köper en villa eller ett radhus. Här betalar du inte någon månadsavgift till en bostadsrättsförening. Som ägare av en ägarlägenhet betalar du endast för dina lånekostnader och en mindre avgift till en samfällighetsförening. Samfällighetsföreningen beslutar om hur gemensamma utrymmen som trapphus, fasader och hissar med mera ska skötas.


Fördelar med ägarlägenhet
- Hyr ut till vem du vill och hur länge du vill
- Inga gemensamma lån
- Ingen traditionell månadsavgift