Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Stockholm, SätraSätra Torg

Inflyttningsklart
Bostäder:100Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-4Boyta:35-103 kvm

Centralt och naturnära i Sätra

Med ett centralt läge i Sätra planerar vi för nya trivsamma hem. Här bor du nytt med närhet till kommunikationer och granne med naturen.

För mer information om våra bostäder kontakta Tomas Andersson på Tomas mäklarbyrå, tel. 070-8221573, tomas@tomasmaklarbyra.se.

Varierande lägenhetsstorlekar
I Sätra Torg har vi anpassat våra hem efter olika behov,
välj mellan en smart planerad etta till en rymlig fyra med plats för hela familjen. Lägenheterna är ljusa och lättmöblerade och de flesta lägenheterna får balkong eller uteplats

Goda kommunikationer och närservice
Runt knuten finns tunnelbanans röda linje som snabbt och smidigt tar dig in till city, även ett flertal busslinjer trafikeras i området. Som närservice finns matbutik, restaurang och vårdcentral i Sätra Centrum. Lite längre bort finns hela utbudet av varuhuskedjor, matbutiker till detaljbutiker i Skärholmens Centrum eller Kungens kurva.

Natur och friluftsliv
Stora naturområden finns i stadsdelen med gång- och cykelvägar samt strandpromenad vid Mälaren. Småbåtshamn och bad, ängar för brännboll med mera finns för rekreation och friluftsliv. Inom Sätra finns också Stockholms nya inomhusarena för friidrott, ishall, ridskola, fotbollsplaner både gräs- och grusplaner samt skateboardbana.

Välkommen till Sätra Torg!

Kontaktpersoner
Tomas Andersson

Tomas AnderssonTomas Mäklarbyrå070-8221573Kontakta mig via e-post

Danielle von HofstenPeab08-623 69 35Kontakta mig via e-post

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt