Om objektet

Nyproducerad 2:a centralt i Sätra

Med ett centralt läge i Sätra planerar vi nu för nya bostäder. Här finns plats för boenden i livets alla skeden. Från prisvärda 1:or och trevliga 2:or till härligt rymliga 4:or för hela familjen.

Sätra Torg blir ett boende för framtiden i en stadsdel som lever upp och siktar högt. Centrumet har genomgått en upprustning och försköning, det byggs en helt ny ridanläggning och i området finns en ny friidrottsanläggning i världsklass. Samtidigt finns alla grönområden kvar med småbåtshamn och badplats vid Mälarens strand, strövområden i Sätraskogens naturreservat och ett välutvecklat nät av gång- och cykelvägar.

Runt knuten finns Sätras tunnelbanestation och med bil nås Stockholms centrum på cirka 15 minuter. Som närservice finns matbutik, restauranger, apotek, vårdcentral med mera i Sätra Centrum. Inom gångavstånd finns hela utbudet av varuhuskedjor till detaljbutiker i Skärholmens Centrum eller Kungens kurva.

Sätraskolan, en låg-, mellan- och högstadieskola, ligger endast hundra meter från bostadsområdet och även ett flertal daghem finns i området.

Stora naturområden finns i stadsdelen med gång- och cykelvägar samt strandpromenad vid Mälaren. Småbåtshamn och bad, ängar för brännboll med mera finns för rekreation och friluftsliv. Inom Sätra finns också Stockholms nya inomhusarena för friidrott, ishall, ridskola, fotbollsplaner både gräs- och grusplaner samt skateboardbana.

Välkommen till Sätra Torg!

Visningar

Nästa visning: 24 mars

Adress
Välkomment till vår visningslägenhet! Torvsätravägen 7, Sätra Torg
Kommentar
Öppen visning
När
13:00-14:00
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Tomas Andersson, Tomas Mäklarbyrå

Alla bilder

Kontakt

Tomas Andersson, Tomas Mäklarbyrå

Mäklare

Telefon: 070-8221573

Dokument & länkar

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.