Bild från 1 rok, 29 kvm

Turebergs allé, Sollentuna3-1203 - Turebergs Allé 29

Till salu
Tillträde:April-juni 2024Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:2 / 4Rum:1Boarea:32 kvmHiss:JaPris:1 960 000 krAvgift:2 580 krIngår i avgiften:Värme, Varmvatten, Kallvatten

Nästa visning:

Välkomna på visning av en terrass 2:a på Turebergs Allé 25, 5tr. På plats finns ansvarig mäklare. Det går också bra att boka privat visning av en specifik bostad.

Läs mer

Etta med rymlig sovalkov och fransk balkong

Välplanerad 1:a på 32 kvm med kök från Vedum och helkaklat badrum med klinkergolv och kombinerad tvättmaskin samt torktumlare.. Genomgående vitmålade väggar och ekparkettgolv. Nära Sollentuna centrum, tåg och buss.

Fler inflyttningsklara lägenheter i vår
Nu har de första grannarna redan flyttat in i sina nya hem i Skimret. Vi har fortfarande ett par inflyttningsklara lägenheter kvar till salu, och fler blir färdiga för inflyttning under våren. Välkommen till visningslägenheten!

Stor variation på bostäderna

Huskroppen byggs kring en skyddande innergård med västerläge som öppnar upp sig mot ett mysigt villaområde. I Skimret finns något för det flesta. Våra nyproducerade bostäder kommer i flera olika utföranden och storlekar. Här kan du bland annat välja mellan en familjevänlig fyra med egen entré och uteplats, en terrasslägenhet med himlen som närmsta granne eller en välplanerad minitvåa med balkong. Söker du ett första boende så har vi kvadratsmarta ettor med sovalkov och stor balkong. 

Garage i huset och gemensamhetslokal
Bilen parkerar du tryggt och smidigt i husets garage, här finns även ett antal laddplatser för dig som har elbil. I källaren finns det gott om förråd för cyklar och med möjlighet till avspolning. Inom föreningen finns också en gemensamhetslokal, perfekt för barnkalaset.

Bekvämligheter som underlättar vardagen
I Skimret bor du med närhet till det mesta du behöver för en enklare vardag. Shopping och vardagsinköp blir enkelt med Sollentuna centrum på nära håll. Här finns bland annat butiker, mataffärer, caféer, restauranger och service. Intill centrum ligger också Sollentuna station, med pendeltåget tar du dig smidigt in till city på bara 16 minuter. För dig som hellre tar bilen nås E4:an på ett par minuter.

Naturen runt knuten
I Sollentuna finns också många möjligheter till aktivitet och avkoppling. I närområdet finns golfbana, ridklubb och flera gym. Motionera och promenera på Järvafältet eller ta ett svalkande dopp i Edsviken, under vinterhalvåret finns här även fina skidspår och skridskoisar.

Nu kan ditt företag köpa en bostadsrätt i det här projektet
Peab Bostad erbjuder nu företag (juridisk person) möjligheten att köpa bostadsrätter i Skimret. Är du intresserad? Läs mer om vad som gäller här.

Det ska vara lätt att leva hållbart

I den här bostaden bor du hållbart på ett enkelt sätt - den är skapad för att vara bra både för miljön och för dig som ska bo i den.

 

I din bostad: 

  • Praktiska kärl för sopsortering inne i bostaden
  • Vi bygger med material av hög kvalité som håller över tiden
  • Energibesparande produkter som vitvaror, fönster och snålspolande blandare

I din förening: 

  • Laddplatser för elbil
  • Laddplatser för elcykel
  • Enklare cykelverkstad för eget bruk så att du kan hålla din cykel i trim 
  • Miljörum 
Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte