Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Turebergs allé, Sollentuna1-1103 - Kamomillvägen 2

Såld
Tillträde:April 2024 - juni 2024Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:4Boarea:94 kvmAvgift:5 725 kr

Nästa visning:

Välkommen på visning - anmälan krävs

Läs mer

Flytta från villan?

Generös sällskapsdel med dubbla balkonger mot mysigt villakvarter och innergård. Tre bra sovrum, badrum/wc samt extra wc.

Välkommen till Brf Skimret
Turebergs Allé kallas det område i hjärtat av Sollentuna som på senare år utvecklats till en modern del av Tureberg och Sollentuna Centrum. Här ska vi nu bygga vårt tredje kvarter - Skimret.

Stor variation på bostäderna
Husen i Skimret byggs kring en skyddande innergård med västerläge som öppnar upp sig mot ett mysigt villaområde. I Skimret finns något för det flesta. Våra bostäder kommer i flera olika utföranden och storlekar. Här kan du bland annat välja mellan en familjevänlig fyra med egen entré och uteplats, en terrasslägenhet med himlen som närmsta granne eller en välplanerad minitvåa med balkong.

Nära allt du behöver i vardagen
Här har du det mesta på nära avstånd. Shopping och vardagsinköp blir enkelt med Sollentuna centrum på nära håll. Här finns bland annat butiker, mataffärer, cafeér, restauranger och service.

Intill centrum ligger också Sollentuna station, med pendeltåget tar du dig smidigt in till city på cirka 17 minuter. För dig som hellre tar bilen nås E4:an på ett par minuter.

Naturen runt knuten
I Sollentuna finns många möjligheter till aktivitet och avkoppling. I närområdet finns golfbana, ridklubb och flera gym. Motionera och promenera på Järvafältet eller ta ett dopp i Edsviken, under vinterhalvåret finns här även fina skidspår och skridskoisar.