Inspirationsbild kök med tillval

Turebergs allé, Sollentuna4-1204 - Turebergs Allé 25

Såld
Tillträde:Från december 2023Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:2 / 4Rum:2Boarea:46 kvmHiss:JaAvgift:3 505 krIngår i avgiften:Värme, Varmvatten, Kallvatten

Nya hem centralt i Sollentuna

Välkommen till visningslägenheten! Besök en 3 rok på vån 4/4 med stor terrass i västerläge. I våra bostäder i Skimret bor du med gångavstånd till pendeltåg och shopping i Sollentuna centrum samtidigt som du har både Edsviken och Järvafältets natur bara någon kilometer bort. Inflyttning pågår!

Köp bostad - betala kontantinsatsen inom fem år

Peab erbjuder nu möjligheten till ett snabbspår in på bostadsmarknaden. Nu kan du som har en ordnad ekonomi köpa din bostadsrätt av Peab och dela upp betalningen av kontantinsats under fem år. Läs mer här.

Välkommen till Skimret
Turebergs Allé kallas det område i hjärtat av Sollentuna som på senare år utvecklats till en modern del av Tureberg och Sollentuna Centrum. Här ska vi nu bygga vårt tredje kvarter - Skimret.

Stor variation på bostäderna
Husen i Skimret byggs kring en skyddande innergård med västerläge som öppnar upp sig mot ett mysigt villaområde. I Skimret finns något för det flesta. Våra bostäder kommer i flera olika utföranden och storlekar. Här kan du bland annat välja mellan en familjevänlig fyra med egen entré och uteplats, en terrasslägenhet med himlen som närmsta granne eller en välplanerad minitvåa med balkong. Söker du ett första boende så har vi kvadratsmarta ettor med sovalkov.

Många av våra lägenheter har frånvalsväggar vilket öppnar upp för helt nya möjligheter. Söker du till exempel en stor trea så kan du välja en fyra och ta bort en av väggarna. Ett smart och smidigt sätt att skapa ett hem utefter dina behov.

Garage i huset och gemensamhetslokal
Bilen parkerar du tryggt och smidigt i husets garage, här finns även ett antal laddplatser för dig som har elbil. I källaren finns det gott om förråd för cyklar och med möjlighet till avspolning. Inom föreningen finns också en gemensamhetslokal, perfekt för barnkalaset.

Bekvämligheter som underlättar vardagen
I Skimret bor du med närhet till det mesta du behöver för en enklare vardag. Shopping och vardagsinköp blir enkelt med Sollentuna centrum på nära håll. Här finns bland annat butiker, mataffärer, caféer, restauranger och service.
Intill centrum ligger också Sollentuna station, med pendeltåget tar du dig smidigt in till city på cirka 17 minuter. För dig som hellre tar bilen nås E4:an på ett par minuter.

Naturen runt knuten
I Sollentuna finns många möjligheter till aktivitet och avkoppling. I närområdet finns golfbana, ridklubb och flera gym. Motionera och promenera på Järvafältet eller ta ett dopp i Edsviken, under vinterhalvåret finns här även fina skidspår och skridskoisar.

Det ska vara lätt att leva hållbart

I den här bostaden bor du hållbart på ett enkelt sätt - den är skapad för att vara bra både för miljön och för dig som ska bo i den.

 

I din bostad: 

  • Praktiska kärl för sopsortering inne i bostaden
  • Vi bygger med material av hög kvalité som håller över tiden
  • Energibesparande produkter som vitvaror, fönster och snålspolande blandare

I din förening: 

  • Laddplatser för elbil
  • Laddplatser för elcykel
  • Enklare cykelverkstad för eget bruk så att du kan hålla din cykel i trim 
  • Miljörum 
Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte