Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Välkommen till Skimret

Turebergs allé, Sollentuna5-1001 -

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:5Boarea:97 kvmPris:4 750 000 krAvgift:5 938 kr

Nya hem centralt i Sollentuna

Skimret - ett modernt och bekvämt boende med närhet till det mesta!

SÄLJPREMIÄR 19 - 26 SEPTEMBER
Nu är det dags för säljpremiären av vår första etapp i Skimret, totalt 66 lägenheter fördelade på 1-5 rum och kök. Vår säljpremiär sker digitalt och vill du boka en bostad i Skimret gör du en köpanmälan via formuläret här på projektets hemsida. Observera att formuläret för köpanmälan endast ligger öppet under nedan tider.

Mer information om vår digitala säljpremiär med köpanmälan och fördelning av bostäderna hittar du under fliken Försäljningmaterial högre upp på sidan.

TID FÖR KÖPANMÄLAN
19 sep kl. 12.00 - 26 sep kl. 12.00

BOKA ETT PERSONLIGT MÖTE
Önskar du ett personligt möte kan du under denna vecka även boka tid med våra mäklare på HusmanHagberg i Sollentuna.

FÖR ATT BOKA TID KONTAKTA
Peder Nilsson, 070-768 50 30, peder@husmanhagberg.se
Robert Grahl, 070-757 50 30, robert.grahl@husmanhagberg.se


Välkommen till Brf Skimret
Turebergs Allé kallas det område i hjärtat av Sollentuna som på senare år utvecklats till en modern del av Tureberg och Sollentuna Centrum. Här ska vi nu bygga vårt tredje kvarter - Skimret.

Stor variation på bostäderna
Husen i Skimret byggs kring en skyddande innergård med västerläge som öppnar upp sig mot ett mysigt villaområde. I Skimret finns något för det flesta. Våra bostäder kommer i flera olika utföranden och storlekar. Här kan du bland annat välja mellan en familjevänlig fyra med egen entré och uteplats, en terrasslägenhet med himlen som närmsta granne eller en välplanerad minitvå med balkong.

Nära allt du behöver i vardagen
Här har du det mesta på nära avstånd. Shopping och vardagsinköp blir enkelt med Sollentuna centrum på nära håll. Här finns bland annat butiker, mataffärer, cafeér, restauranger och service.

Intill centrum ligger också Sollentuna station, med pendeltåget tar du dig smidigt in till city på cirka 17 minuter. För dig som hellre tar bilen nås E4:an på ett par minuter.

Naturen runt knuten
I Sollentuna finns många möjligheter till aktivitet och avkoppling. I närområdet finns golfbana, ridklubb och flera gym. Motionera och promenera på Järvafältet eller ta ett dopp i Edsviken, under vinterhalvåret finns här även fina skidspår och skridskoisar.

Hur går försäljningen till?
Turordningen vid säljpremiären baseras på datumet för din intresseanmälan.

På säljpremiären kan du som vill köpa en bostad i Skimret göra en köpanmälan. Turordningslistan baseras på det datum då vi tog emot din ursprungliga intresseanmälan till projektet. Du som inte gjort en intresseanmälan till projektet innan säljpremiären har fortfarande möjlighet att göra en köpanmälan och köpa en bostad, men du får en placering längre ner i turordningen. Eventuellt kvarvarande bostäder säljs utifrån principen först till kvarn.