Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Södertälje, VästergårdSkogsviolen

Kommande
Säljstart:Prel. vår/sommar 2020Tillträde:Prel. årsskiftet 2021/2022Bostäder:79Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-4Boyta:34-100 kvm

Yteffektiva lägenheter centralt i södertälje

Smarta lägenheter med balkong eller uteplats. Grön innergård med lekplats och p-plats att hyra till samtliga lägenheter. Gör din intresseanmälan!

I Skogsviolen, beläget i Västergård, Södertälje, planerar vi för 79 bostadsrätter om 1-4 rok med varierande planlösningar. Alla lägenheter har balkong eller uteplats och är både yteffektiva och smart planerade. På den skyddade innergården finns både lekplats för de små och grönytor med odlingslådor som bjuder in till umgänge med familj och vänner. Det finns också p-plats att hyra till samtliga lägenheter.

I Skogsviolen får du ett tryggt och bekvämt boende med det du behöver runt knuten. På fritiden kan du ägna dig åt Södertäljes rika föreningsliv och barnen leker fritt på lekplatsen eller fritidsgården. Du har dessutom Torekällberget bara några minuter bort och en knapp km till Södertälje centrum.

Hur går försäljningen till?


Gör en intresseanmälan redan nu för bättre möjligheter vid säljpremiären. När det blir dags för säljpremiär kan du som vill köpa en lägenhet i Skogsviolen göra en köpanmälan. Turordningslistan baseras på det datum då vi tog emot din ursprungliga intresseanmälan till projektet. Du som inte gjort en intresseanmälan till projektet innan säljpremiären har fortfarande möjlighet att fylla i köpanmälan och köpa en bostad, men du får en placering längre ner i turordningen. Eventuellt kvarvarande bostäder säljs utifrån principen först till kvarn.

Välkommen till Skogsviolen!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kontaktpersoner

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt