Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Västergård, SödertäljeB-1202 - Erikshällsgatan 34 B

Reserverad
Tillträde:Okt- dec 2021Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:2 / 4Rum:3Boarea:75 kvmBalkong:JaHiss:JaAvgift:4 356 krIngår i avgiften:Värme, vatten

Nästa visning:

Välkomna att boka visning! Med hänsyn till rådande läge bokas endast enskilda visningar, mäklare kontaktar dig efter anmälan.

Läs mer

Balkong i söderläge

Trevlig genomgångslägenhet med balkong åt söder.

Visning 31 jan och 7 feb - kontakta mäklaren för att anmäla dig eller boka en egen visningstid.
Alla bostäder och priser finns tillgängliga här på hemsidan, du hittar dem under fliken "bostäder". Inflyttning nästa höst - köp nu för möjligheten att påverka inredningen i ditt nya hem, det är stopptid i de första trapphusen inom kort.

Hem för alla


I Skogsviolen, beläget i Västergård, Södertälje, planerar vi för 79 bostadsrätter om 1-4 rok med varierande planlösningar. Alla lägenheter har balkong eller uteplats och är både yteffektiva och smart planerade. På den skyddade innergården finns både lekplats för de små och grönytor med odlingslådor som bjuder in till umgänge med familj och vänner. Det finns också p-plats att hyra till samtliga lägenheter.

I Skogsviolen får du ett tryggt och bekvämt boende med det du behöver runt knuten. På fritiden kan du ägna dig åt Södertäljes rika föreningsliv och barnen leker fritt på lekplatsen eller fritidsgården. Du har dessutom Torekällberget bara några minuter bort och en knapp km till Södertälje centrum.

Se filmen om Skogsviolen här.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet