Västergård, SödertäljeC-1103 - Erikshällsgatan 34 C

Såld
Tillträde:Dec 2021- feb 2022Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 5Rum:2Boarea:46 kvmBalkong:JaHiss:JaAvgift:3 078 krIngår i avgiften:Värme, vatten

Välplanerad med balkong

Yteffektiv tvåa med väldisponerade ytor och balkong in mot gården.

Hem för alla


Projektet är nu slutsålt och inflyttning pågår.

I Skogsviolen, beläget i Västergård, Södertälje, planerar vi för 79 bostadsrätter om 1-4 rok med varierande planlösningar. Alla lägenheter har balkong eller uteplats och är både yteffektiva och smart planerade. På den skyddade innergården finns både lekplats för de små och grönytor med odlingslådor som bjuder in till umgänge med familj och vänner. Det finns också p-plats att hyra till samtliga lägenheter.

I Skogsviolen får du ett tryggt och bekvämt boende med det du behöver runt knuten. På fritiden kan du ägna dig åt Södertäljes rika föreningsliv och barnen leker fritt på lekplatsen eller fritidsgården. Du har dessutom Torekällberget bara några minuter bort och en knapp km till Södertälje centrum som du tar dig enkelt till med buss. Närmaste hållplats finns på gatan direkt utanför ditt nya hem.

Du kan också ta dig dit till fots eller på cykel via fina gång- och cykelvägar. I centrum finns goda kommunikationer till Stockholm med både pendeltåg och buss och med bilen når du E4/E20 på bara några minuter.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet