Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Husmodell Fryken inspirationsbild

Solhöjden, Botkyrka3 - Planetbacken 14

Såld
Tillträde:Prel. vintern 2021/2022Upplåtelseform:ÄganderättByggnadstyp:Par-/radhus och VillaRum:5Boarea:130 kvmTomtyta:279 kvm

Kvadratsmarta hem i Solhöjdens familjevänliga kvarter

I Solhöjden, Tumba gör vi nu plats för 12 nya hus av våra populära modeller Vänern, Vänern med tillbyggnad och Fryken.

Våra husmodeller Vänern, Vänern med tillbyggnad och Fryken kommer i 2 plan fördelat på 121, 130 respektive 125 kvm. Gemensamt är de sociala ytorna på nedre plan, sovrummen på övre plan och allrum. Två badrum och gott om förvaring med flera klädkammare samt uteplats och egen uppfart med carport.

Planlösning efter familjens behov
I våra husmodeller har du möjlighet att anpassa planlösningen efter dina behov. Om behovet finns kan du välja att sätta upp en vägg i allrummet för att skapa ett extra sovrum.

Tomter med varierande storlekar
Likt våra husmodeller kommer även våra tomter i varierande storlekar, men i alla trädgårdar finns utrymme för en generös uteplats och ett förråd. På modell Fryken finns även ett mindre trädäck på husets framsida.

Familjevänliga kvarter
I Solhöjden växer ett trivsamt kvarter med utpräglad bykänsla fram. Här bygger vi genomtänkta hem för dig och din familj. I Solhöjden kan du påta i trädgården medan barnen leker, strosa runt kvarteret och hälsa på grannarna eller ta en löparrunda i den vackra omgivningen.

Man vill ju gärna att ens perfekta boende ska ha lite av allt. Närheten till naturen måste därför kombineras med bra kommunikationer. Och det är precis vad du får här. Från Tumba station tar pendeltåget dig till Stockholms Central på ca 25 minuter och till Södertälje på ca 20 minuter. Bussar går regelbundet till Tullinge, Fruängen, Huddinge, Salem och Rönninge och med bil når du E4:an på ca fem minuter. Tumba Centrum ligger bara ca 7 minuter bort med bil och där finns bland annat café, apotek, butiker och mataffärer.

Få din bostad att kännas som hemma
En stor fördel med att köpa nybyggt av oss är att du har möjligheten att göra vissa personliga inredningsval. I vårt tillvalsprogram hittar du olika val av väggfärger, bänkskivor, skåpluckor och annat som gör att du kan inreda ditt hem personligt.

Våra hus säljs med totalentreprenad vilket innebär att du får ett pris där bygglovskostnader, schaktning, byggnation, anslutning till el och vatten, och försäkringar ingår.

Välkommen till Solhöjden - här är det lätt att trivas!