Om objektet

Nya hem i kvarter med bullerbykänsla

I vår tredje etapp i Solhöjden, Tumba, planerar vi för 12 hus i två olika husmodeller med varierande tomtstorlekar. Vi bygger 10 kedjehus av modellen Vänern och 2 villor av modellen Fryken.

I Solhöjden växer ett trivsamt kvarter med utpräglad bykänsla fram. Här bygger vi vackra och genomtänkta hem för dig och din familj. Husen kommer i två olika modeller och tomterna är i varierande storlekar. I Solhöjden kan du påta i trädgården medan barnen leker, strosa runt kvarteret och hälsa på grannarna eller ta en löparrunda i den vackra omgivningen.

Man vill ju gärna att ens perfekta boende ska ha lite av allt. Närheten till naturen måste därför kombineras med bra kommunikationer. Och det är precis vad du får här. Pendeltåget tar dig till Stockholms Central på 25 minuter och till Södertälje på 20 minuter. Bussar går regelbundet till Tullinge, Fruängen, Huddinge, Salem och Rönninge och med bil når du E4:an på fem minuter. Tumba Centrum ligger bara 10 minuter bort och där finns bank, apotek, livsmedels-, kläd-, och skobutiker samt ett flertal restauranger.

Välkommen till Solhöjden - här är det lätt att trivas!

Husen i Solhöjden säljs med totalentreprenad vilket innebär att du får ett pris där bygglovskostnader, schaktning, byggnation, anslutning till el och vatten, försäkringar och besiktning ingår. Dessutom vet du exakt vad slutsumman kommer att hamna på då våra hem säljs till ett fast pris, utan budgivning.

Alla bilder

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.