Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Vänern framsida

Tumba, Botkyrka02 - Planetbacken 46

Såld
Tillträde:Vecka 41, 2018Upplåtelseform:ÄganderättByggnadstyp:Rad-/Kedje-/ParhusRum:5Boyta:130 kvmTomtyta:293 kvm

Nästa visning:

Öppen visning - Välkommen!

Läs mer

Nya hem i kvarter med bullerbykänsla - nu bygger vi de sista 4!

Kvadratsmarta villor och kedjehus på friköpta tomter. Njut av tillvaron i familjevänliga kvarter i Solhöjden, Tumba.

Nu byggstartar vi våra fyra sista hus i etapp 3 i Solhöjden! Vi bygger kedjehus av vår populära husmodell Vänern med friköpta tomter i sydväst. Här får du en hög grundstandard och många kostnadsfria tillval. Inflyttning sker prel. sommaren 2020.

Vänern - bo uppe, umgås nere, 130 kvm

På de 130 kvadratmetrarna ryms tre sovrum, två badrum, kök och vardagsrum. Lägg till en rejäl tvättstuga, klädkammare och ett allrum och du har alla tänkbara bekvämligheter för barnfamiljen. Den öppna planlösningen på entréplanet gör Vänern till ett hem dit man gärna bjuder hem sina vänner. I grundutförande ligger de tre sovrummen på övervåningen tillsammans med ett stort badrum, en klädkammare och ett allrum. Skulle familjen växa är det möjligt att sätta upp en vägg och förvandla allrummet till ytterligare ett sovrum.

Trivsam bykänsla

I Solhöjden växer ett trivsamt kvarter med utpräglad bykänsla fram. Här bygger vi vackra och genomtänkta hem för dig och din familj. Husen kommer i två olika modeller och tomterna är i varierande storlekar. I Solhöjden kan du påta i trädgården medan barnen leker, strosa runt kvarteret och hälsa på grannarna eller ta en löparrunda i den vackra omgivningen.

Man vill ju gärna att ens perfekta boende ska ha lite av allt. Närheten till naturen måste därför kombineras med bra kommunikationer. Och det är precis vad du får här. Pendeltåget tar dig till Stockholms Central på 25 minuter och till Södertälje på 20 minuter. Bussar går regelbundet till Tullinge, Fruängen, Huddinge, Salem och Rönninge och med bil når du E4:an på fem minuter. Tumba Centrum ligger bara 10 minuter bort och där finns bank, apotek, livsmedels-, kläd-, och skobutiker samt ett flertal restauranger.

Våra hus säljs med totalentreprenad vilket innebär att du får ett pris där bygglovskostnader, schaktning, byggnation, anslutning till el och vatten, försäkringar och besiktning ingår. Kontakta gärna mäklaren för mer information.

Välkommen till Solhöjden - här är det lätt att trivas!