Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Vänern framsida

Tumba, Botkyrka03 - Planetbacken 48

Såld
Tillträde:Oktober 2018Upplåtelseform:ÄganderättByggnadstyp:Rad-/Kedje-/ParhusRum:5Boarea:130 kvmTomtyta:423 kvm

Nya hem i kvarter med bullerbykänsla

Priset inkluderar inredningsval, kontakta mäklaren för mer information

I Solhöjden bygger vi kedjehus av vår populära husmodell Vänern med friköpta tomter i sydväst. Här får du en hög grundstandard och många kostnadsfria tillval. Inflyttning sommaren 2020!

Vänern - bo uppe, umgås nere, 130 kvm
På de 130 kvadratmetrarna ryms tre sovrum, två badrum, kök och vardagsrum. Lägg till en rejäl tvättstuga, klädkammare och ett allrum och du har alla tänkbara bekvämligheter för barnfamiljen. Den öppna planlösningen på entréplanet gör Vänern till ett hem dit man gärna bjuder hem sina vänner. I grundutförande ligger de tre sovrummen på övervåningen tillsammans med ett stort badrum, en klädkammare och ett allrum. Skulle familjen växa är det möjligt att sätta upp en vägg och förvandla allrummet till ytterligare ett sovrum.

Familjevänliga kvarter
I Solhöjden växer ett trivsamt kvarter med utpräglad bykänsla fram. Här bygger vi genomtänkta hem för dig och din familj. I Solhöjden kan du påta i trädgården medan barnen leker, strosa runt kvarteret och hälsa på grannarna eller ta en löparrunda i den vackra omgivningen.

Man vill ju gärna att ens perfekta boende ska ha lite av allt. Närheten till naturen måste därför kombineras med bra kommunikationer. Och det är precis vad du får här. Från Tumba station tar pendeltåget dig till Stockholms Central på ca 25 minuter och till Södertälje på ca 20 minuter. Bussar går regelbundet till Tullinge, Fruängen, Huddinge, Salem och Rönninge och med bil når du E4:an på ca fem minuter. Tumba Centrum ligger bara ca 7 minuter bort med bil och där finns bland annat café, apotek, butiker och mataffärer.

Få din bostad att kännas som hemma
En stor fördel med att köpa nybyggt av oss är att du har möjligheten att göra vissa personliga inredningsval. I vårt tillvalsprogram hittar du olika val av väggfärger, bänkskivor, skåpluckor och annat som gör att du kan inreda ditt hem personligt.

Våra hus säljs med totalentreprenad vilket innebär att du får ett pris där bygglovskostnader, schaktning, byggnation, anslutning till el och vatten, och försäkringar ingår.

Välkommen till Solhöjden - här är det lätt att trivas!