Om projektet

Modernt boende på vackra Steningehöjden

Välkommen till Kaprifolvägen på vackra Steningehöjden.

Tillsammans med husleverantören A-Hus bygger vi 18 moderna villor där du kan välja mellan 3 olika hustyper:

Villa Ängsgården:
Villa Ängsgården är ett tvåplanshus med gavelställd entré, vilket gör att det även passar på små tomter. Kök och vardagsrum sträcker sig genom hela huset vilket ger ett genomgående ljus från entré- till trädgårdssida. Det stora vardagsrummets, där även matplatsen inryms, har stora fönsterpartier mot trädgården. Överplan är fördelat på tre rymliga sovrum med gott om förvaring och ett ljust allrum med utsikt över entrén.

Husfakta:
Hustyp 2-plan
Antal rum 5 rum och kök
Antal sovrum 3
Boyta 147,3 kvm
Entréplan 72,3 kvm
Överplan 75,0 kvm

Villa Ekbacken:
Villa Ekbacken är ett tvåplanshus med gavelställd entré. Här möts du av en rymlig entré och ett stort kök där du kan få plats med en köksö tex. Två stora fönsterpartier med glas hela vägen ner till golvet karaktäriserar det ljusa vardagsrummet, varifrån du också når trädgårdssidans solia uteplatser. På övervåningen finns tre stora sovrum, användbart allrum och mycket förvaringsmöjligheter.

Husfakta:
Hustyp 2-plan
Antal rum 5 rum och kök
Antal sovrum 3
Boyta 154,2 kvm
Entréplan 77,1 kvm
Överplan 77,1 kvm

Villa Veberöd:
Villa Veberöd är ett tvåplanshus med gavelställd entré med rymligt kök på entréplan och ett ljust vardagsrum med mysig vinkelutbyggnad mot trädgårdssidan. På ovanvåning hittar du tre sovrum och allrum med plats för både TV-tittande och umgänge. Har du behov av ytterligare ett sovrum finns möjligheten att göra om allrummet till ytterligare ett sovrum. Den sammanbyggda carporten skyddar för både väder och vind och skapar en inramande och välkomnande entrésida.

Husfakta:
Hustyp 2-plan
Antal rum 5 -6 rum och kök
Antal sovrum 3-4
Boyta 135,8 kvm
Entréplan 67,9 kvm
Överplan 67,9 kvm
Bruttoarea 81,0 kvm

Försäljning pågår, kontakta mäklaren för mer information.

Läget

Att bo och leva på Steningehöjden Det bästa av allt med Steningehöjden är nog att det är så nära naturen, här kommer du att bo praktiskt taget mitt i den. I väster gränsar Steningehöjden till Rävsta naturreservat och Lunda Ridskola som är riktiga oaser för den som gillar att lufsa runt i skog och mark. I skogarna omkring växer till exempel svamp och bär. Och Steninge Slott och Mälaren ligger på en skön och rofylld promenads avstånd. Vill du hitta det verkliga lugnet kan du ta metspöet med dig ner till Mälaren och under varma sommardagar kan du ta ett dopp nere i det barnvänliga Steningebadet, bara cirka 15 minuter med cykel från Steningehöjden. De boende i Steningehöjden får inte bara ett idealiskt boende nära naturen med fina områden för bad och rekreation. De får även bekvämt avstånd till både Stockholm och Uppsala - och till den stora världen via Arlanda. Dessutom ligger Märsta centrum endast några få kilometer bort, liksom pendeltågstationen som enkelt och bekvämt tar dig in till Stockholm C. I närområdet finns både dagis och skola under uppbyggnad, här blir det enkelt för barnfamiljen att trivas.

Alla bilder

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.