Om projektet

Nya hem på Steningehöjden

Välkommen till Kaprifolvägen på vackra Steningehöjden. Tillsammans med husleverantören Götenehus planerar vi för 22 nya hus i tre olika utföranden.

Villa Frida 110 kvm - 4 rum och kök varav 3 sovrum

Villa Frida är ett modernt och välplanerat 2-planshus med ljusa fina ytskikt och en mycket trevlig och effektiv planlösning. Huset passar både barnfamiljer och det kräsna paret som önskar gott om utrymme. Här får du genomgående hög standard och fina materialval på husets samtliga ytskikt och varenda kvadratmeter i huset är genomtänkt och väl utnyttjad. Direkt när du stiger in hallen ser du rakt ut mot trädgården på husets baksida vilket ger en känsla av ljus och rymd i bostaden.
På entréplan hittar du samtliga husets sällskapsytor med plats för att umgås och på övre plan ligger de tre sovrummen.

Genomgående i huset ligger fint ekparkettgolv och badrummen och tvättstugan är helkaklade med klinkergolv. Entréplan har vattenburen golvvärme och det övre planet värms upp av vattenburna radiatorer. I vardagsrummet finns även möjlighet att installera en kamin.

I anslutning till huset finns en carport samt plats för ytterligare en bil på uppfarten. Även ett förråd finns i anslutning till bostaden.

Villa Lotta 122 kvm - 5 rum och kök varav 4 sovrum

Villa Lotta är ett välplanerat och praktiskt hus med generösa sällskapsytor. Huset är på 122 kvadratmeter fördelat på hela 5 rum och kök varav 4 rymliga sovrum som ligger avskilt och privat på övre plan. I anslutning till två av sovrummen finns rymliga klädkammare. På entréplan hittar du ett stort och luftigt kök med gott om plats för att laga mat och spendera middagar tillsammans med vänner och bekanta. Vardagsrummet är väl tilltaget och har genom sina stora fönster ut mot trädgården ett härligt ljusinsläpp. I vardagsrummet finns även utgången till uteplatsen och trädgården på husets baksida där det finns gott om plats för barnens lek och bus. Huset har en praktisk groventré som leder direkt in i tvättstugan, perfekt ingång för barn med blöta och leriga stövlar.

Genomgående i huset ligger ekparkettgolv och i badrum och tvättstuga finns klinker. Entréplan har skön vattenburen golvvärme och övre plan värms upp av vattenburna radiatorer.

I anslutning till huset finns en carport samt plats för ytterligare en bil på uppfarten. Även förråd finns i anslutning till bostaden.

Villa Anna 150 kvm - 7 rum och kök varav 5-6 sovrum

Villa Anna är ett modernt hus med en generös storlek om hela 150 kvm. Ett perfekt hus för dig som gillar rejäla sällskapsytor att umgås på med familj och vänner. För den stora familjen är det här det självklara valet! På entréplan hittar du en härlig öppen planlösning som är noga genomtänkt med stora ljusinsläpp från flera fönsterpartier. Köket har bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymme. Detta är en central plats i huset där du kan laga mat, umgås, pyssla och läsa läxor med barnen. Vardagsrummet har utgång till trädgården och uteplatsen och här får du en känsla av närhet till naturen. I anslutning till vardagsrummet finns möjlighet att dela av med en vägg och få ett extra sovrum.

På entréplan värms huset upp med vattenburen golvvärme och övre plan har vattenburna radiatorer. Genomgående i huset ligger en snygg ekparkett, tvättstugan och badrummen har klinker.

I anslutning till huset finns en carport samt plats för ytterligare en bil på uppfarten. Även förråd finns i anslutning till bostaden.

Varmt välkommen till Kaprifolvägen!

Läget

Steningehöjden som ligger mellan Sigtuna och Märsta har fått sitt namn efter närbelägna Steninge Slott. 2008 hittades en skatt på Steningehöjden, den så kallade "Sundevedaskatten" eller "Silverskatten i Steningehöjden". Det var ett skattfynd som gjordes i samband med arkeologiska undersökningar av en järnåldersgrav. Det är den största silverskatten som hittats i Uppland sedan 1827. Steningehöjdens trädgårdsstad erbjuder ett naturnära boende där det lagts stor fokus på naturvärden och hållbar bebyggelse. Här skapas en småstadsorienterad stadsdel med respekt för naturen som också märks i området genom träd och buskar, attraktiva promenadstråk och bevarade naturpartier. I området kommer det, när det är fullt utbyggt, finnas ca 900 bostäder som är en blandning av villor, radhus och lägenheter. Torget blir en form av mittpunkt och i området finns förskola, skola (åk F-6) och sporthall. Steningehöjden är ett område man trivs i. Här har barnen nära till sina kompisar och områdets utformning skapar en gemenskap och trygghet. Förutom den service som finns i området präglas området av närheten till en rad frilufts- och rekreationsmöjligheter. Läget i anslutning till Rävsta naturreservat och Lunda Ridskola samt med gångavstånd till Mälaren och småbåtshamnen vid Flottvik kan inte vara mer rofyllt. Steningebadet ligger på cykelavstånd och gillar du att fiska eller plocka svamp så ligger allt nära till hands. Det ska vara lätt att leva! Steningehöjden ger dig livskvalitet och dessutom ligger området bara några kilometer från Märsta pendeltågstation med kommunikation till Uppsala, Stockholm Central och Arlanda.

Alla bilder

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.