Centrala Upplands Väsby, Upplands Väsby01-1101 - Optimusvägen 6C

Till salu
Tillträde:Från september 2023Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 4Rum:4Boarea:93 kvmHiss:JaPris:3 750 000 krAvgift:7 177 krIngår i avgiften:Värme, Varmvatten, Kallvatten

Nästa visning:

Välkommen att besöka vår fina visningslägenhet!

Läs mer

Stor 4:a om 93 kvm med balkong

Välkommen till denna välplanerade och rymliga 4:a om 93 kvm med fönster och balkonger i öst och väst. Här bor man med gångavstånd till pendeltåg och affärscentra. För den miljömedvetne finns elcyklar att låna. Ett av trapphusen får leveransboxar. På vinden finns separat förråd. Bostaden är klar för inflytt från oktober 2023.

Välkommen till Stormlyktan
Nu bygger vi vår andra etapp Stormlyktan, totalt 67 bostadsrätter i varierande storlekar och utformningar. I Stormlyktan har du vardagens alla bekvämligheter i form av kommunikationer, shopping, service och en aktiv fritid runt knuten.

Hem för alla behov
I Stormlyktan erbjuder vi lägenheter om 1-5 rum och kök. Välj mellan en yteffektiv etta, perfekt som förstaboende, eller en rymlig femma för hela familjen. Alla våra lägenheter är ljusa och välplanerade med genomtänkta lösningar och materialval. Lägenheterna får balkong eller terrass och de flesta av dem vetter mot den trevliga gården.
Till varje lägenhet hör ett vindsförråd och i huset finns bekvämligheter som leveransboxar i ett av trapphusen och en enklare cykelverkstad.

Aktiv fritid
Utöver det centrumnära läget finns här även de mesta du kan önska dig i form av en aktiv fritid. Idrottsanläggningen Vilundaparken har ett brett utbud av aktiviteter så som ishall, sporthall, gym och simhall. Kommunen har även ett rikt naturliv med många smultronställen med grönområden, vandringsleder och sjöar.

Utmärkt pendlingsläge
I Upplands Väsby finns goda kommunikationer i form av bussar och pendeltåg. Pendeltågsstationen ligger endast några minuter från porten och tar dig enkelt in till city eller Uppsala på ca 30 min. För att inte tala om närheten till resten av världen, på ca 8 minuter tar du dig smidigt ut till Arlanda. Den bilburna har E4:an några minuter bort.

Skolor och förskolor
Kommunen har ett flertal skolor och förskolor. Ett stenkast bort ligger det kreativa kunskapscentret Messingen med bland annat kulturhus, gymnasieskola och musikskola.

Det ska vara lätt att leva hållbart

I den här bostaden bor du hållbart på ett enkelt sätt - den är skapad för att vara bra både för miljön och för dig som ska bo i den.

 

I din bostad: 

  • Svanenmärkta bostäder
  • Praktiska kärl för källsortering inne i bostaden
  • Miljömärkt el
  • Vi nygger med material av hög kvalité som håller över tiden
  • Energibesparande produkter som vitvaror, fönster och snålspolande blandare

 

 

I din förening: 

  • Levernasboxar för paket i ett av trapphusen
  • 5 eldrivna lådcyklar
  • Enklare cykelverkstad för eget bruk så du kan hålla din cykel i trim 
Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte