Illustrationsbild med reservation för ändringar

Centrala Upplands Väsby, Upplands Väsby01-1305 - Optimusvägen 6C

Såld
Tillträde:Från september 2023Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:3 / 4Rum:3Boarea:79 kvmHiss:JaAvgift:6 096 krIngår i avgiften:Värme, Varmvatten, Kallvatten

Bekvämt och centralt i Upplands Väsby

Bara en 1:a och ett fåtal 4 rok kvar - inflyttningsklara! Promenadavstånd till centrum, pendeltågsstation och galleria som ligger bara ett par kvarter från ditt nya hem. Det i kombination med fina grönområden och sjöar gör detta till platsen med något för alla. Här hittar du perfekta familjefyror, välj mellan balkong eller uteplats. Inflyttningsklart!

Välkommen till Stormlyktan
Nu bygger vi vår andra etapp Stormlyktan, totalt 67 bostadsrätter i varierande storlekar och utformningar. I Stormlyktan har du vardagens alla bekvämligheter i form av kommunikationer, shopping, service och en aktiv fritid runt knuten.

Hem för alla behov
I Stormlyktan erbjuder vi lägenheter om 1-5 rum och kök. Välj mellan en yteffektiv etta, perfekt som förstaboende, eller en rymlig femma för hela familjen. Alla våra lägenheter är ljusa och välplanerade med genomtänkta lösningar och materialval. Lägenheterna får balkong eller terrass och de flesta av dem vetter mot den trevliga gården.
Till varje lägenhet hör ett vindsförråd och i huset finns bekvämligheter som leveransboxar i ett av trapphusen och en enklare cykelverkstad.

Aktiv fritid
Utöver det centrumnära läget finns här även de mesta du kan önska dig i form av en aktiv fritid. Idrottsanläggningen Vilundaparken har ett brett utbud av aktiviteter så som ishall, sporthall, gym och simhall. Kommunen har även ett rikt naturliv med många smultronställen med grönområden, vandringsleder och sjöar.

Utmärkt pendlingsläge
I Upplands Väsby finns goda kommunikationer i form av bussar och pendeltåg. Pendeltågsstationen ligger endast några minuter från porten och tar dig enkelt in till city eller Uppsala på ca 30 min. För att inte tala om närheten till resten av världen, på ca 8 minuter tar du dig smidigt ut till Arlanda. Den bilburna har E4:an några minuter bort.

Skolor och förskolor
Kommunen har ett flertal skolor och förskolor. Ett stenkast bort ligger det kreativa kunskapscentret Messingen med bland annat kulturhus, gymnasieskola och musikskola.

Det ska vara lätt att leva hållbart

I den här bostaden bor du hållbart på ett enkelt sätt - den är skapad för att vara bra både för miljön och för dig som ska bo i den.

 

I din bostad: 

  • Svanenmärkta bostäder
  • Praktiska kärl för källsortering inne i bostaden
  • Miljömärkt el
  • Vi nygger med material av hög kvalité som håller över tiden
  • Energibesparande produkter som vitvaror, fönster och snålspolande blandare

 

 

I din förening: 

  • 2 eldrivna lådcyklar
  • Enklare cykelverkstad för eget bruk så du kan hålla din cykel i trim 
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte