Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Illustrationsbild med reservation för ändringar

Centrala Upplands Väsby, Upplands Väsby31303 -

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:4Boarea:90 kvmPris:3 350 000 krAvgift:5 625 kr

Nästa visning:

Digital säljpremiär

Läs mer

Bekvämt och centralt i Upplands Väsby

Nu fortsätter Kv. Messingen växa fram, här gör vi plats för nya bostäder med gångavstånd till kommunikationer, Väsby centrum och en aktiv fritid.

DIGITAL SÄLJPREMIÄR 25 APRIL - 2 MAJ

Snart är det dags för säljpremiären av våra nya hem i Stormlyktan. I vår första etapp släpper vi 24 lägenheter till försäljning.

Vår säljpremiär kommer att ske digitalt. Du som vill boka en lägenhet gör din köpanmälan här på sidan via ett formulär. Formuläret ligger öppet mellan 25 april kl. 12.00 till den 2 maj kl. 12.00.

Du hittar mer information om köpanmälan och fördelningen av bostäderna högre upp på sidan.

Kom ihåg att göra din intresseanmälan redan nu för att få förtur till lägenheterna vid säljpremiären.


Nu planerar vi för vår andra etapp Stormlyktan, totalt 67 bostadsrätter i varierande storlekar och utformningar. I Stormlyktan har du vardagens alla bekvämligheter i form av kommunikationer, shopping, service och en aktiv fritid runt knuten.

Priser från
1 rok - 1 450 000 kr
2 rok - 1 650 000 kr
3 rok - 2 050 000 kr
4 rok - 3 050 000 kr
5 rok - 3 350 000 kr

Hem för alla behov
I Stormlyktan erbjuder vi lägenheter om 1-5 rum och kök. Välj mellan en yteffektiv etta, perfekt som förstaboende, eller en rymlig femma för hela familjen. Alla våra lägenheter är ljusa och välplanerade med genomtänkta lösningar och materialval. Lägenheterna får balkong eller terrass och de flesta av dem vetter mot den trevliga gården.
Till varje lägenhet hör ett vindsförråd och i huset finns bekvämligheter som leveransboxar i ett av trapphusen och en enklare cykelverkstad.

Aktiv fritid
Utöver det centrumnära läget finns här även de mesta du kan önska dig i form av en aktiv fritid. Idrottsanläggningen Vilundaparken har ett brett utbud av aktiviteter så som ishall, sporthall, gym och simhall. Kommunen har även ett rikt naturliv med många smultronställen med grönområden, vandringsleder och sjöar.

Utmärkt pendlingsläge
I Upplands Väsby finns goda kommunikationer i form av bussar och pendeltåg. Pendeltågsstationen ligger endast några minuter från porten och tar dig enkelt in till city eller Uppsala på ca 30 min. För att inte tala om närheten till resten av världen, på ca 8 minuter tar du dig smidigt ut till Arlanda. Den bilburna har E4:an några minuter bort.

Skolor och förskolor
Kommunen har ett flertal skolor och förskolor. Ett stenkast bort ligger det kreativa kunskapscentret Messingen med bland annat kulturhus, gymnasieskola och musikskola.

Välkommen hem till Stormlyktan!

Hur går försäljningen till?
Turordningen vid säljpremiären baseras på datumet för din intresseanmälan.

På säljpremiären kan du som vill köpa en bostad göra en köpanmälan. Turordningslista baseras på det datum då vi tog emot din ursprungliga intresseanmälan till projektet. Du som inte gjort en intresseanmälan till projektet innan säljpremiären har fortfarande möjlighet att göra en köpanmälan och köpa en bostad, men du får en placering längre ner i turordningen. Eventuellt kvarvarande bostäder säljs utifrån principen först till kvarn.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet