Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Illustrationsbild med reservation för ändringar

Centrala Upplands Väsby, Upplands Väsby03-1404 - Optimusvägen

Såld
Tillträde:Kvartal 3 2023Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:3Boarea:81 kvmAvgift:5 063 kr

Bekvämt och centralt i Upplands Väsby

Nu fortsätter Kv. Messingen växa fram, här gör vi plats för nya bostäder med gångavstånd till kommunikationer, Väsby centrum och en aktiv fritid.

Välkommen till Stormlyktan
Nu planerar vi för vår andra etapp Stormlyktan, totalt 67 bostadsrätter i varierande storlekar och utformningar. I Stormlyktan har du vardagens alla bekvämligheter i form av kommunikationer, shopping, service och en aktiv fritid runt knuten.

Hem för alla behov
I Stormlyktan erbjuder vi lägenheter om 1-5 rum och kök. Välj mellan en yteffektiv etta, perfekt som förstaboende, eller en rymlig femma för hela familjen. Alla våra lägenheter är ljusa och välplanerade med genomtänkta lösningar och materialval. Lägenheterna får balkong eller terrass och de flesta av dem vetter mot den trevliga gården.
Till varje lägenhet hör ett vindsförråd och i huset finns bekvämligheter som leveransboxar i ett av trapphusen och en enklare cykelverkstad.

Aktiv fritid
Utöver det centrumnära läget finns här även de mesta du kan önska dig i form av en aktiv fritid. Idrottsanläggningen Vilundaparken har ett brett utbud av aktiviteter så som ishall, sporthall, gym och simhall. Kommunen har även ett rikt naturliv med många smultronställen med grönområden, vandringsleder och sjöar.

Utmärkt pendlingsläge
I Upplands Väsby finns goda kommunikationer i form av bussar och pendeltåg. Pendeltågsstationen ligger endast några minuter från porten och tar dig enkelt in till city eller Uppsala på ca 30 min. För att inte tala om närheten till resten av världen, på ca 8 minuter tar du dig smidigt ut till Arlanda. Den bilburna har E4:an några minuter bort.

Skolor och förskolor
Kommunen har ett flertal skolor och förskolor. Ett stenkast bort ligger det kreativa kunskapscentret Messingen med bland annat kulturhus, gymnasieskola och musikskola.

Välkommen hem till Stormlyktan!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet