Täljöhalvön, Österåker30902 - Myntbacken 7

Till salu
Tillträde:Start i maj 2024Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:4Boarea:92 kvmHiss:JaUteplats:JaPris:3 300 000 krAvgift:7 041 krIngår i avgiften:Värme, Varmvatten, Kallvatten, Sophämtning

Nästa visning:

Välkommen upp på bygget till vår visningslägenhet

Läs mer

Grym 4:A med rymlig uteplats

Här möts du av ett stilrent hem med rymlig uteplats där du får plats med möblering. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Helkaklat badrum med komfortvärme och stilrent kök från Marbodal. Välkommen!

Skärgårdsidyll cirka 30 min från city
På Täljöhalvön växer ett nytt bostadsområde fram. Här planerar vi nu för nya moderna och bekväma hem. En perfekt plats för dig som söker ett attraktivt boende i en småstadsmiljö med badrocksavstånd till havet och fina naturområden strax utanför dörren.

Läs mer om den nya stadsdelen här!

Våra bostäder
I Strandängen 2 planerar vi för 39 Svanenmärkta bostadsrättslägenheter om 1-5 rum och kök. Lägenheterna blir ljusa med öppna och sociala planlösningar och gott om förvaring. Du kan välja mellan uteplats, balkong eller stor takterrass.

Från skärgård till city
När shopping, nöjen och kulturupplevelser lockar ligger Stockholm city endast cirka 30 min bilväg bort. Ett lagom pendlingsavstånd för dig som arbetar i stan, men längtar ut till skärgården. I Åkersberga centrum, cirka 5 km bort, finns det du kan tänkas behöva i vardagen i form av butiker, restauranger och mataffärer.

Förskolor och skolor
På Täljöhalvön finns den nybyggda förskolan Växthuset. Inom Österåkers kommun finns även ett stort utbud av både förskolor och skolor.

Svanenmärkt för miljön
Våra bostäder i Strandängen 2 kommer att byggas enligt riktlinjerna för miljöcertifieringen Svanen, vilket innebär både en sund inomhusmiljö och en begränsad påverkan på miljön.

Det ska vara lätt att leva hållbart

I den här bostaden bor du hållbart på ett enkelt sätt - den är skapad för att vara bra både för miljön och för dig som ska bo den.

 

 

I din bostad:

  • Svanenmärkta bostäder
  • Praktiska kärl för källsortering inne i bostäderna
  • Miljömäkt el 
  • Vi bygger med material av hög kvalité som håller över tiden
  • Energibesparande produkter som vitvaror, fönster och snålspolande blandare 

 

I din förening: 

  • Laddplatser för elbil
  • Enklare cykelverkstad för eget bruk så du kan hålla din cykel i trim 
  • Miljörum
  • Leveransboxar för paket 
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte