Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Illustration vardagsrum (med reservation för ändringar)

Täljöhalvön, Österåker31003 - Myntbacken

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:4Boarea:92 kvmPris:3 250 000 krAvgift:5 470 kr

Fler nya hem på Täljöhalvön

På vackra Täljöhalvön i skärgårdskommunen Österåker växer ett nytt bostadsområde fram.

SÄLJPREMIÄR MED DIGITAL KÖPANMÄLAN 23-30 JANUARI
Mellan den 23 jan kl. 12.00 - 30 jan kl. 12.00 kan du som vill köpa en bostad i vår första etapp (hus 3) i Strandängen 2 göra en köpanmälan. Köpanmälan gör du via det digitala formuläret här på projektets hemsida. Mer information om hur vår säljpremiär med köpanmälan och turordningen går till hittar du under fliken "försäljningsmaterial" högre upp här på sidan. Här hittar du även vår information- och inredningsbroschyr.

BOKA EN PRIVAT VISNING
Vill du veta mer om våra bostäder och området kan du mellan den 23-30 januari boka en privat visning i vår visningsbod på projektplatsen.
Välkommen att kontakta vår mäklare för att boka en tid.

Joakim Torkelsson
073-354 00 09
joakim.torkelsson@fastighetsbyran.se


Skärgårdsidyll cirka 30 min från city
På Täljöhalvön växer ett nytt bostadsområde fram. Här planerar vi nu för nya moderna och bekväma hem. En perfekt plats för dig som söker ett attraktivt boende i en småstadsmiljö med badrocksavstånd till havet och fina naturområden strax utanför dörren.

Läs mer om den nya stadsdelen här!

Våra bostäder
I Strandängen 2 planerar vi för 39 Svanenmärkta bostadsrättslägenheter om 1-5 rum och kök. Lägenheterna blir ljusa med öppna och sociala planlösningar och gott om förvaring. Du kan välja mellan uteplats, balkong eller stor takterrass.

Från skärgård till city
När shopping, nöjen och kulturupplevelser lockar ligger Stockholm city endast cirka 30 min bilväg bort. Ett lagom pendlingsavstånd för dig som arbetar i stan, men längtar ut till skärgården. I Åkersberga centrum, cirka 5 km bort, finns det du kan tänkas behöva i vardagen i form av butiker, restauranger och mataffärer.

Förskolor och skolor
På Täljöhalvön finns den nybyggda förskolan Växthuset. Inom Österåkers kommun finns även ett stort utbud av både förskolor och skolor.

Svanenmärkt för miljön
Våra bostäder i Strandängen 2 kommer att byggas enligt riktlinjerna för miljöcertifieringen Svanen, vilket innebär både en sund inomhusmiljö och en begränsad påverkan på miljön.

Gör din intresseanmälan redan nu för att säkra din köplats!
På säljpremiären kan du som vill köpa en lägenhet i Strandängen 2 göra en köpanmälan. Turordningslistan baseras på det datum då vi tog emot din ursprungliga intresseanmälan till projektet. Du som inte gjort en intresseanmälan till projektet innan säljpremiären har fortfarande möjlighet att fylla i köpanmälan och köpa en bostad, men du får en placering längre ner i turordningen. Eventuellt kvarvarande bostäder säljs utifrån principen först till kvarn.

Tillsammans hittar vi hem!